Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı,Başkan Vekili Eyyüp Öz, ve MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol ve MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi  FİB Haber Merkezi ofisini ziyaret ettiler.

MHP Heyeti FİBHABER.COM'da...

FİB Haber.Com yöneticisi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile MHP’nin seçim beyannamesi ve Nevşehir seçim gündeminin değerlendirildiği ziyarette konuşan MHP Nevşehir Milletvekili adayı Mehmet Varol ilginç açıklamalarda bulundu.


13 YILDIR NEVŞEHİR'E NE YAPTILAR? Ak Parti hükümetini ve Nevşehir’deki yerel yönetimleri eleştiren Mehmet Varol; Şimdi, bu hükümet 13 yıldır iktidarda, yaklaşık bir o kadar da  yerel yönetimlerde iktidardalar. Ben merak ediyorum ve buradan soruyorum. 13 yıldır Nevşehir’e ne yaptılar? Nevşehir için özel hangi projeleri oldu bir tanesini söylesinler. Eften püften devletin sıradan işleri haricinde Nevşehirli 13 yılda ne kazandı. Nevşehir’e kazandırdılar. Onlar alanda dolaşıyor, bizler de hemşerilerimle buluşuyoruz. Benim Nevşehirlim, Ürgüplüm, Acıgöllüm, Avanoslum, Derinkuyulum, Kozaklılım, Hacıbektaşlım ve Gülşehirlim merak ediyor.  13 yıllık bu Akp dönemlerinde görüyoruz, duyuyoruz..  Nevşehir için şunu yaptık, bunu yaptık diyemiyorlar. Çünkü… Yok, Yok, Yok”dedi. 

Varol: Nevşehir Turizmine sahip çıkılmasını istiyor.Nevşehirli Acemi Birliği istiyor. Nevşehir yamalı bohçalı değil adam gibi yollar istiyor.Nevşehir Üniversitesine sahiplenilmesini istiyor. Nevşehir Tarihine ve tarihi değerlerine sahip çıkılması korunmasını bekliyor.Nevşehir küslük değil birlik beraberlik istiyor.Nevşehir küçük esnafı can çekiştiriyor. Esnafına canlılık getirecek sözde değil özde ahilik ruhuna sahip çıkarak onlara hareketlendirecek yatırımlar bekliyor. İstihdam sağlayacı Fabrikalar istiyor. Nevşehir Acemi birliği istiyor.Ne yazık ki önceki seçilmişler oy isteme dönemleri haricinde bu konuyu ağızlarına bile almamaktadır. Verilen sözler hep havada kalmış, üşengeç bürokrasi ve Nevşehir adını meclis kürsüsünde dillendirmekten korkan vekiller yüzünden Nevşehir makus talihini yenememiştir.

Başta iken neden yapmadınız, sorularına kulaklarını tıkayıp aynı masallarla halkı uyutmaya çalışan vekiller şu an da halkın aynı masallara inanıp yeniden onlara oy vereceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar.  Artık meydanı gerçekten vatan millet sevgisi ile dolu, Nevşehir de ticaret yapmış, Nevşehir de yaşamış, Nevşehirin gerçekten sorunlarını bilen adaylara bırakmalı ve bu şehrin kaderini daha fazla kötü yönde etkilememelidirler. Biz Milliyetçi HAREKET Patisi Adayları olarak bu millete, bu topraklara ve bu topraklar da yaşayanlara sahip çıkacağız, onların beklentilerini göz ardı etmeyecek, son dönemler de ki seçilmişler gibi koltuk vekili olmayacağız. Halkımız da bunu farkında ve bu sefer doğru kararı vererek MHP diyecek.’’ Dedi.


ADAMA "GÜNAYDIN" DERLER

Milletvekili Adayı Mehmet Varol FİB Haber Merkezindeki açıklamasının devamında; Ama şimdi ne yapıyorlar. 13 yıl iktidarda değillermiş gibi, vay şunu yapacağız, vay bunu yapacağız diyorlar. Adama sorarlar bugüne kadar neredeydin? Günaydın derler!...   Söyledikleri şeyler tekrardan, nakarattan ibarettir. Hep aynı ses… Ama artık Nevşehirliler yeni bir nefes, yeni bir ses görmek istiyor. Dahası ufuk ve  dinamizm istiyor… Hemşerilerim bu durumu buluşmalarımızda bizimle paylaşıyor.  Onların sesine ses veriyoruz. MHP’nin köylerde, kentlerde verdiği ses 7 Haziran yaklaşaraktan daha da gürleşerek, bundan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

MHP HER PARTİDEN RAHATLIKLA OY ALABİLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı ise ziyaret sırasında yaptıkları konuşmada; Milliyetçi Hareket Partisi’ni diğer partilerden ayıran pek çok konu var. Bunlardan birisi de MHP’nin diğer partilerden farklı olarak hem AKP’den, hem de CHP’den rahatlıkla oy alabilmesidir. Daha önce bir şekilde şu veya bu şekilde çeşitli partilere oy vermiş hatta görev almış  insanlarımızdan bu dönem büyük ilgi görüyoruz. Türkiye ve Nevşehir gerçeğini fark eden insanlarımızın bu teveccühleri bizleri mutlu ediyor” dedi. 

Ziyaret sonrası Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com a başarılı çalışmaları adına teşekkür eden MHP Nevşehir Heyeti Nevşehir'in Sesi gözü kulağı olarak önemli bir görev ifa ediyorsunuz.Allah sizlerinde yardımcısı olsun dediler.

 Nevşehir ve Kapadokya Güncel Haberleri www.fibhaber.com da...