BBP Nevşehir Bayramlaşma programı bayramın 2. Günü saat 12.00-14.00 arasında il binasında yapılacak.

Adres :Alibey Cami Yani, BBP İl Binası 

BBP Nevşehir İl Başkanı Yılmaz OSMA Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; 

Başı Rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını uğurlarken , Ramazan Bayramına ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, aramızdaki dargınlıkların unutulduğu, kin ve nefretlerin içimizden sökülüp atıldığı, birliğin, beraberligin, kardeşliğin doruk noktaya ulaştığı özel günlerdir.
Bu günlerde annelerimizi, babalarımızı akrabalarımızı, komşularımızı ve dostlarımızı ziyaret edelim. Aramızda kırgınlık var ise bunlara son verelim. Birbirimizi Allah için, gönülden sevelim. Sadece eş, dost ve akrabalarımızı değil, bayram sevinci bekleyen kimsesiz yavrularımızı, huzurevlerinde dört gözle evlatlarını bekleyen yaşlılarımızı, engellilerimizi, hasta yataklarında moral bekleyen hastalarımızı ziyaret edelim. Gönüllerini alalım. Bayram sevincini onlarla beraber tadalım.
Kendimiz için ne istiyorsak, aynısını tüm Müslüman kardeşlerimiz içinde isteyelim. Mübarek Ramazan ayında edindiğimiz güzel alışkanlıkları sürdürme, zincire vurmuş olduğumuz kötü davranışlara bir daha asla dönmeme kararlılığımızı devam ettirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle;
Ramazan Bayramının, zulüm altında bulunan İslam coğrafyasına huzurlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm Nevşehirli hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, huzur, mutluluk ve esenlik getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. 
Yine,
Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin de milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum .
BBP İl Başkanı
Yılmaz OSMA