DESTİCİ'YE NEVŞEHİR'DE COŞKULU KARŞILAMA...
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi Nevşehir girişinde çok sayıda Alperenler ve BBP lilier oluşturdukları konvoyla karşıladılar.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici beraberinde BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş,BBP Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer,İstifa etmesine rağmen Eski BBP Merkez ilçe Başkanı İbrahim Uysal BBP Nevşehir İl ve İlçe yönetimi ile birlikte Nevşehir de çarşı esnaflarını ziyaret ederek onlarla hasbihal ettiler.

Nevşehir de coşkulu bir şekilde karşılanan BBP Genel Başkanı Destici,Nevşehir Esnaflarından büyük ilgi gördü.

Destici Nevşehir çarşısındaki bir esnaftan tatlı ikramını kırmadı daha sonra Meydan Gıda ya giderek işletmecisi Yasin İnanır a süpriz bir ziyaret gerçekleştiren BBP Genel Başkanı Destici burada kendisine yapılan ikramları kırmadı.

Destici'ye Nevşehirliler yoğun ilgi gösterdi. Konuştuğu bir tatlıcıdan tatlının tadına bakan Destici, BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Fatih Sağlamkardeş için bütün Alperenler ve Ülkücülerle AK Partililerden destek istedi...

Nevşehirli Esnafın sorunlarını dinleyen Destici, her zaman vatandaşların yanında olacaklarını söyledi.

Destici ile karşılaşan CHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Sağlamer şehrimize hoş geldiniz diyerek birbirlerine başarılar dilediler...

BBP Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer “Başkanım TOKİ Mahallesine uğrayalım halk sizi görmekten şeref duyar” dedikten sonra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici “Şu anda vaktimiz hiç yoktur. Bende isterim onlarla muhabbet etmeyi ama otobanda hız limitini aşmak istemem” dedi.

Haftaya bir kez daha Nevşehir’e geleceğini belirten Destici, “ Nevşehir’de siyaset beni ziyadesiyle memnun etti, CHP ve MHP’nin beni ziyaret etmesi çok şereflendirdi. İnşallah hep böyle kardeşlik içerisinde bir siyaset olur.” Diyerek otobüsten indi ve fotoğraf çekimlerinden sonra vedalaştı.