Nevşehir’de konuşan BBP YİK BAŞKANI Hakkı ÖZNUR, “Çözüm Süreci” gerçekte bölgenin 'PKK'lılaştırılmasıdır!”

 

BBP YİK Başkanı Hakkı Öznur Nevşehir İl Başkanlığında basın toplantısı yaptı. Daha sonra da Nevşehir Ticaret Odası Konferans salonunda Alperen Ocakları İl Başkanlığınca düzenlenen Birlik ve Şenlik gecesinde  “HDP/ DBP,  PKK/PYD, CIA PEŞMERGELERİ ABD’ NİN STRATEJİK PİYONLARIDIR” konulu konferans verdi.

 

Konferansa BBP MKYK üyesi Kaptan Kartal,BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş,Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı,Alperen Ocakları İl Başkanı Ali Neşeli, partililer, ocaklı gençler ve vatandaşlar katıldı.

 

Birlik ve Şenlik gecesi şehitlerimiz ve madencilerin su baskını nedeniyle yeraltında mahsur kalmaları üzerine müzik proğramı iptal edildi. Proğram saygı duruşu, istiklal marşı ile başladı. Daha sonra Kur’an-ı Kerim okundu. Yapılan konuşmaların ardından kürsüye BBP Yüksek İştişare Kurulu Üyesi Araştırmacı - Yazar Hakkı Öznur geldi.

 

Hakkı Öznur basın açıklamasında ve konferansta özetle şu görüşlere yer verdi:

 

 

CIA DEVRİMCİLERİ HDP/PKK’LI ÇETELER SOKAKLARDA CIA PEŞMERGELERİ TOPRAKLARIMIZDA

 

Stratejik piyon, PKK/KCK kalkışma peşindedir. Amerikan ve İsrail muhibi HDP iç savaş çağrıları yapıyor. NATO’cuPeşmergeler,üzerlerinde ABD bayraklı- tişörtlerle,katil ABD’nin, bayrağını sallayarak, topraklarımızdan şov yaparakAyn el Arap’a geçiyor.

Yüksekova’da, Diyarbakır’da askerlerimizi polisimizi şehit eden hainler Habur’da CIA Peşmergelerini ABD bayrakları,“Obama”tezahüratları  ile karşılamışlardır. İşbirlikçi Kürtçüler “Biji Amerika” sloganları atıyorlar. Haçlı- Siyonist  beslemesi bölücüler“Özerklik” ilan etmek istiyor. ABD, AB ülkeleri ve terör rejimi İsrail PKK/PYD’ye açıkça hem küresel destek hem silah desteği vermektedirler.

Devletin varlığının ortada olmaması hasebiyle bölücüler bölgeyi kontrolleri altına almış vaziyettedir. Terör örgütü yol kesiyor, halkı kışkırtıyor, yollarda kimlik kontrolü yapıyor, güvenlik güçlerine ateş açıyor, bayrağımızı indiriyor, camileri okulları, müzeleri yakıyor, yıkıyor, korsan okullar açıyor, korsan mezarlıklar açıyor. PKK militanlarının heykellerini dikiyor, suikastlar yapıyor, infazlar yapıyor.

Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H bölgede asker ve polislerle ilgili keşif çalışması yapıyor. Kapı kapı gezen PKK ölüm fişlemeleri yapıyor. HDP/DBP’li belediyeler ve PKK kontrolündeki yapılar şehir ve ilçe merkezlerinde oturan asker ve polislerin adreslerini tesbit ediyor onlara yönelik suikast ve eylem planları hazırlıyorlar Suikast amaçlı keşif çalışmalarını bölgede artık rahatlıkla yapıyorlar. Yüksekova ve en son Diyarbakır da meydana gelen olay suikastler PKK’nın bu keşif  çalışmaları sonucu olmuş,  takip edilen Assubayımız şehit edilmiştir.

“Çözüm Süreci” gerçekte bölgenin 'PKK'lılaştırılmasıdır.Terör örgütü PKK silah bırakmadı. Ağır silahlarını ve bombaları belli bölgelerde depoladı. Dağlardan şehirlere inen PKK militanları ellerinde silahlarla sokaklarda geziyor, karakolları basmaya kalkıyor, askerlerin üzerine uzun namlulu silahlarla saldırıyor, sokak orasında polisimizi askerimizi, korucumuzu şehit ediyor.Terör örgütü PKK tarihinin hiçbir döneminde bu kadar militan devşiremedi. Hiçbir dönemde bu kadar psikolojik üstünlük sağlayamadı.

Terör örgütü PKK/KCK’nın hain planı şudur: Şehir merkezlerinde, metropollerde saldırı, sabotaj, suikast ve yoğun terörle  devleti yıldırmak, Türk – Kürtçatışması artırılarak “artık bir arada yaşayamayız” fikrini benimsetmek ve ülkeyi iç savaşa sürüklemektir.

Yandaşlarını sokağa  çağıranABD ,İsrail piyonuKCK/HDP’nin kirli emelleri bellidir.Mesele Kobani değil, Kobani  bahanesiyleayaklanma gerçekleştirmek, Türkiye’yi iç savaşa sürüklemektir.

 

YÜKSEKOVA- DİYARBAKIR HATTINDA SUİKASTLER DEVAM EDİYOR

ABD ve NATO’nun emrindeki stratejik piyon PKK şehirlerde ilçelerde gerçekleştirdiği asker ve polis suikastlarıyla devlet görevlilerini  sokağa çıkartmak istemiyor. Güvenlik güçlerini görev yapamaz hale getirmek istiyor. Terör Örgütü, “devlete  bölge bizden sorulur” mesajı veriyor.

Yüksekova’da PKK açılımının başladığı süreçten itibaren birçok polis ve askerimiz hain pusularda şehit edilmiştir. 24 Mayıs 2009 polis memuru Metin Batak, 24 Nisan 2010 Yalçın Bozok, 14 Temmuz 2010 uzman çavuş Yasin Ak, Durdu Çapar adlı iki askerimiz, 5 Temmuz 2011 uzman çavuşlar Yahya Karakaya, Murat Kozanoğlu terör örgütü PKK’nın militanları tarafından hain pusularda şehit düşmüşlerdir.

Yüksekova – Diyarbakır hattında cinayetler devam ediyor. Diyarbakır’da eşiyle semt pazarına giden 2’nci Hava Kuvvet Komutanlığı’nda görevli astsubay Necdet Aydoğdu PKK terör örgütü tarafından Hunharca, adice ve kalleşçe şehit edildi.Diyarbakır’da 2 polis memurumuz  Ağustos ayında Diyarbakır’da  şehit edilmişti. Diyarbakır iki günde iki polis suikastıyla sarsılmıştı polis memuru Osman Bal’ın katledilmesinden bir gün sonra istihbaratçı Ali Kızıloğlu yine evinin önünde arkadan yaklaşan yüzleri kapalı PKK çeteleri tarafından şehit edildi  Van’da yine Tuncay Akyüz  Polis memuru yine arkadan kalleşçe sıkılan kurşunlarla şehit olmuştu.

Askerlerimiz polislerimiz terör örgütü militanları tarafından kalleşçe arkalarından vurularak şehit edilmekteler. Yine asker ve polislerimiz ile birlikte 11 korucu da PKK açılımının başladığı o günden bugüne kanlı örgüt tarafından şehit edilmiştir.

 

TERÖRİSTBAŞI ÖRGÜTE “YÜKSEKOVA’YI STRATEJİK MERKEZ YAPIN” DEMİŞTİR!

 

ABD ve NATO’nun emrindeki stratejik piyon PKK şehirlerde ilçelerde gerçekleştirdiği asker ve polis suikastlarıyla devlet görevlilerini  sokağa çıkartmak istemiyor.Güvenlik güçlerini görev yapamaz hale getirmek istiyor.Terör Örgütü, “devlete  bölge bizden sorulur” mesajı veriyor.

Terör örgütünün elebaşısı İmralı’dan “Gever” dediği Yüksekova ile ilgili “Gever halkının direnişini selamlıyoruz. Kürt halkının özgürlük direnişi devam ediyor.” diyerek Yüksekova’yı çok önceden  terör örgütü için stratejik merkez haline getirilmesini istiyordu.

Terör örgütü PKK asker infazı politikasını en yoğun olarak Yüksekova da yapmaktadır.  Yüksekova- Lice Hattı PKK’ınuyuşturucu  ticaretinin  merkezidir. Terör örgütü bölgede esnafa askere, polise yiyecek içecek satmaması için baskı yapmaktadır. Askerlerin kışla dışına, polislerin karakol dışına  çıkmasınısuikastlerle engellemek istiyorlar. Terör  örgütü PKK, Hakkari – Şırnak – Diyarbakır hattında silahlı kalkışma ve özerklik ilan etmek peşindedir. Bölücüterör BOP’un emellerine hizmet etmektedir. Silah ve petrol firavunları coğrafyamızda etnik ve mezhep çatışmaları çıkartarak Ortadoğu’yu savaş alanına çevirmek istiyor.

ABD’nin beslemesi PYD’ ye Kobani için yaptığı silah yardımının Diyarbakır’da, Bingöl’de, Yüksekova’da PKK kurşunu olarak döndüğünü görmüyor musunuz?

 

 

İÇ SAVAŞ ÖRGÜTÜ  HDP KAPATILMALIDIR

 

Halkı sokağa çağırıp utanmadan “provokasyondan” bahseden  NATO’ cu AB’ ci, İsrailci HDP denen iç savaş örgütü kapatılmalı ve lider kadroları, yöneticileri vatana ihanetten yargılanmalıdırTerör örgütü tarihinde hiç olmadığı kadar güçlenmiş, sadece kırsalda değil şehir merkezinde her yerde hâkimiyetini kurmuştur.

Daha önce kontrol edilemeyen provokasyonlara neden olan Kobani eylemleri için kızıl faşist HDP bir kez daha PKK’ lı çeteleri, sokağa davet etmiştir.HDP çetelerini Yakıp-Yıkmaya Çağırıyor Sonrada “Provokasyon Edebiyat  yapıyor.

 

 

ABD /NATO  BESLEMESİ,CIA PEŞMERGELERİ

 

ABD, AKP Hükümetini CIA peşmergelerinin Türkiye’den geçerekAyn el-Arap’a girmelerine izin vermesi konusunda zorlamış ve  “ikna”  etmiştir. Erbil’den yola çıkan Peşmerge konvoyu ABD Adana konsolosluğunun denetiminde öncegeçtikleri güzergahlarda HDP, DBP, HAK PAR vb. Kürtçü parti, örgüt ve çevreler tarafından  “ Bıji  Kürdistan “ sloganlarıyla  bölücü gösterilerle  karşılanmışlardır.Hatta PKK uzantısı DBP  Nusaybin İlçe Başkanı bir peşmerge aracına çıkarakkonvoyu karşılayan bölücüleri selamlamıştır.

  Fener alayı gibi geçen peşmergelere bölücü hainler hoş geldin partisi bile düzenlemişlerdir. Geçiş sırasındaBarzanicipeşmergelerin üniformasında ABD bayrağı ve 'U.S Army' (Amerika Birleşik Devletleri Kara Kuvvetleri) yazısı dikkatlerden kaçmamıştır. Bunlar Peşmergemi?,ABD askerlerimi?

Obama’nın askerleri, CIA peşmergeleri, kent girişinde karşılayan  bölücü gruplar sık sık  Yaşasın Barzani,  'Yaşasın Başkan Obama' anlamına gelen Kürtçe 'BijiSerok Obama', Yaşasın Amerika anlamına gelen “Biji Amerika  sloganları”  atmışlar, havai fişek gösterisi yapmışlardır.

Konvoyların geçiçi  sırasında PKK ve Barzaniciler CIA peşmergelerine büyük tezahüratlar yaptılar. Kürdistan paçavraları ve Apo posterleri açıldı. Kobani’yi kurtaracak “Rambo” gibi karşılandılar.

 

BARZANİ, ÖCALAN, SALİH MÜSLİM,DEMİRTAŞ, OBAMA’NIN ASKERLERİDİR

 

Şu nettir. I-KDP’nin, KYB’nin PKK/ PYD’ninHDP’ninbaşkanı Obama’dır. Messod Barzani, Abdullah Öcalan, Salih Müslim, Selahattin Demirtaş ABD ninaskerleridir.ABD tıpkı Barzani ailesi gibi  PYD ve PKK’yı küresel çıkarları için bölgede kullanmaktadır.

ABD beslemesi PYD/YPG’nin basın sözcüsü Polat Can amaçlarının bağımsız Kürdistan olduğunu Amerika’nın Sesi radyosuna söylemiştir.

Soğuk Savaş yıllarında, Irak’taki Kürtçü hareketin (I-KDP)  liderliğini yapan Mustafa Barzani’nin Amerikancılığının, İsrailciliğinin şimdiki varisi PKK/PYD’dir.Mustafa Barzani’yi Amerikancı olarak suçlayan PKK ve PYD Amerikan uşaklığında Barzani ve Barzanicileri fersah fersah sollamıştır.

 

CIA DEVRİMCİLERİ’DE CIA PEŞMERGELERİ’DE “İKİNCİ İSRAİLİ’N” ASKERLERİDİR

 

1970’lerden beri  ABD ve İsrail ile iç içe olan  Barzani hareketi gibi PKK/ PYD dede şimdi “Biji Amerika!”  “Biji Obama” diyerek Küresel emperyalizmin güdümüne girmiştir. ABD, AB, İsrail, Delta Force, Blackwater, CIA peşmergeleri, PKK/PYD hep birlikte hareket etmekteler. Gökyüzünden Haçlı uçakları bekleyen PKK/PYD Amerikan emperyalizminin en önemli stratejik maşasıdır. PRO PKK bir parti olan PYD’nin ABD ve koalisyon güçleri ile girdiği ilişki  emperyalizm- Kürt  ilişkisini net olarak  göstermektedir.

 ABD’li askeri uzmanlar 1995 yılından beri 19 yıldır peşmergeye "özel eğitim ve lojistik destek" vermekteler.

Birinci Körfez Savaşı sırasında ABD, bölgedeki peşmergelerden yaklaşık 10 binini 1995 – 2002 yılları Guam adası vb. yerlerde  alıp eğitmiştir. ABD destekli "peşmerge bölgede IŞİD'e karşı savaştığından ABD/NATO tarafından NATO’ya “özel Kürt askeri” olarak görülmektedir.1995 yılından beri Barzani’nin ve Talabani’nin peşmergelerini hep ABD, AB ülkeleri ve İsrail eğitmiştir.Terör rejimi İsrail’in Kürt versiyonunun inşası için hummalı bir çalışma var.

Ayn el Arap’a gidenler normal peşmergedeğil,CIA ve Mossad eğitiminden geçmiş,Türk düşmanı  peşmergelerdir.

 

CIA PEŞMERGELERİNİN GEÇİŞİ “İKİNCİ HABUR” REZALETİDİR

19 Ekim 2009’da bir grup PKK’lı terörist Habur’dan Türkiye’ye girmiştir.  PKK’lıların gelişi bilinçli bir şekilde şova dönüşmüş, terör örgütü yandaşlarıyla, bölücü şov yaparken devlet seyretmiş, hükümet izlemiş milletimiz ise kahrolmuştu. Habur’daki rezaletle Türk devleti tezgâha düşürülmüştü.

Gizlice Ayn el Arap’a  geçecek dedikleri CIA peşmergeleri davulla zurnayla bölgeye geldiler “İkinci Habur” görüntülerine ise yine AKP hükümeti yol açmıştır.  Bu millete bu rezaleti yaşatanlar mutlaka hesap vereceklerdir. Peşmerge konvoyunu hem de güpegündüz topraklarımızdan geçirten hangi devlet kurumları olmuşsa ilerde mutlaka hesabı sorulacaktır. MİT, Dışişleri, Genelkurmay ve hükümet Türk milletini derinden yaralayan Habur ve Peşmergeprovokasyonunun baş sorumlularıdır. Habur rezaletlerinin baş sorumlusu İmralı ve PKK ile görüşmeleri yürüten İstihbarattır.

Barzanicisi, PKK’lısı, HAK- PAR’lısı, KÖP’lüsü, T-KDP’lisi vb. bütün Kürtçüler Türk devletine karşı hainliklerine devam ederken hükümetin hala çözüm sürecinden bahsetmesi ihanetten başka bir şey değildir.Erdoğan-Davutoğlu ikilisinin izlediği gayri- milli dış politika bölücüleri meşrulaştırmış ve azgınlaştırmıştır.

Birinci ve ikinci Habur görüntülerinin sorumlusu terör örgütü PKK ile müzakereler yapan CIA açılımlarını uygulayan, AKP iktidarı ve onun kontrolüne giren devlet kurumlarıdır.

Türkiye’nin milli güvenliği açısından ABD beslemesi Peşmergelerin  geçişi son derece yanlış olmuştur. Sınırlarımız kevgire dönmüştür. yabancı istihbarat servisleri sınırlarımızda cirit atıyor, her yer ajan ve hain kaynıyor.

 

 

 

TERÖRİST BAŞI  ÖCALAN İÇİN “BAŞ MÜZAKERECİ OLSUN” DİYENLER VATAN HAİNİDİR

HDP eş başkanı Natocu/Amerikancı Selahattin Demirtaş, Öcalan’ın müzakere için Kandil’den bir isim istediğini söyledi. Demirtaş, Öcalan’ın baş müzakereci olmasını istediklerini de açıkça beyan ediyor. Şu kepazeliğe bakın! HDP’li cihangir devrimcisi (!) Sırrı Süreyya Önder ise “Sayın Öcalan Başmüzakerecilik sıfatını tarihi Nevruz Bildirgesini yazdığı gün aldı. Öcalan'ın 2012'deki Nevruz kutlamalarında yazdığı bildirinin okunmasıyla birlikte başmüzakerecilik sıfatını kazanmıştır.” demiştir.PKK terör örgütü 1978 – 2014 arası 500 köy basmıştır. 400 köyde toplu katliam yapmıştır. (Kundaktaki bebekler dahil öldürdüğü çocuk sayısı 750 civarındadır) 7500 civarında sivil masum insanı katletmiştir. 10 bine yakın asker, polis, güvenlik güçlerine mensup vatan evlatlarını şehit etmiştir. Yine PKK, kendi içinde binlerce militanını da infaz etmiştir. En çok Kürt öldüren örgüt yine PKK’dır. İşte böylesine kanlı bir terör örgütünün elebaşını müzakereci olarak devletin muhatap kabul etmesini istemek şerefsizlikten başka bir şey değildir.

AKP ve AKP’ye bağlı istihbaratın himayesinde şimdi örgütünü İmralı’dan verdiği açık direktiflerle yönetiyor, devleteracon kesiyor. İstekleri kabul edilmediği takdirde ayaklanma çağrıları bile yapıyor.Terörist başı Öcalan MİT ile yaptığı görüşmelerde “Devlet artık bana terörist başı diyemez” diyerek kendisi ile ilgili ifadelerin değiştirilmesini istemiştir.

AKP ve MİT “APO’ya bundan sonra terörist başı demek devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor.” diyerek TRT’de bile “Teröristbaşı Öcalan”  ifadelerini kaldırtmıştır.Devlet terörist başı ile her gün görüşüyor. İmralı canisi AKP güdümündeki devlet yetkilileri ile günlük mesai içinde AKP Öcalan’dan medet umar hale gelmiştir.

 

Öcalan, HDP heyeti ile yaptığı görüşmelerde MİT ile çok uyumlu ilişkileri olduğunu söyleyerek ‘Devlette önemli bir söz sahibi konumuna geliyorum.’ demiştir. Terörist başı açıkça “Müzakere benimle yürütülmeli. Baş müzakereci olarak ben muhatap kabul edilmeliyim” diyor. KCK diyor ki “Öcalan başmüzakereci olmalı”. Uzantısı HDP de ‘devlet de Öcalan’ın başmüzakereci pozisyonunu kabul etti’ diyor.

Taksim ve Cihangir barlarının hızlı devrimcilerinden HDP’li devrimci, artist Sırrı Süreyya Önder yüzyılın canisi,  yüzyılın alçağı,Öcalan için “Öcalan yüzyılın lideridir" demiştir. İmralı kuryesi, artist Önder’inşunu iyi bilmesi lazım: Övgüler dizdiği sapık Öcalan neKürtlerin temsilcisidir, ne de tüm Kürtler Apoist’tir.

HDP’liÖnder’in görevli (!) olduğu kesindir ve bir yerlere mesaj gönderdiği bellidir.Bebek katili, devlet ve millet düşmanı bir terör örgütünün elebaşının ne statüsü olabilir? İmralı canisi bir vatan hainidir, şer güçlerin maşasıdır. Öcalan denen hainin tek derdi kendini kurtarmak, dışarı çıkmaktır. Statü gibi saçma sapan tartışmaları gündeme getirenler ülkeye ihanet etmekteler. Terörist başı Öcalan için yapılacak tek şey onu Diyarbakır’da darağacında sallandırmaktır! Hükümet İmralı’ya teslim olmuş durumda. İmralı canisi gündemi belirliyor. Hükümet de onun peşinden gidiyor. Devlete teslim olan Öcalan’dan, devletle pazarlık etmeye kalkan Öcalan’a gelinmiştir.