NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi İl Başkanı A. Yavuz Uluer, Nevşehir’de amaçlarının her evden en az bir oy alabilmek olduğunu söyledi.

Nevşehir belediye başkan adayı Fatih Sağlamkardeş ile birlikte seçim gezilerine başlayan ve önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarını daha da hızlandırmayı planlayan Büyük Birlik Partisinde hedef % 35 oy potansiyeline ulaşmak olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Yavuz Uluer, Büyük Birlik Partisinin Türkiye’nin yolsuzluğa, rüşvete bulaşmamış tek siyasi partisi olduğuna dikkat çekerken, seçime iddialı bir şekilde hazırlandıklarına değindi.

Uluer, “Büyük Birlik Partisi Türkiye’nin en temiz partisi. Zira partimiz bunca yıldır ne yolsuzluğa, ne rüşvete, ne de kirli oyunlara bulaşmamıştır. Temiz ellerimizi halkımıza hizmet için halkımıza uzatıyoruz. Nevşehir’de ve Türkiye’de hedefimiz % 35 oy potansiyeline ulaşmak olacak. Her evden bir oy parolasıyla çıktığımız bu kutsal yolda Nevşehir’de belediye başkan adayımız Sayın Fatih Sağlamkardeş’in başarılı olacağına inanıyoruz. İddialıyız. İnsanımızın Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatı boyunca hiç rant peşinde koşmadığını bildiklerine inanıyoruz. Biz de Şehit liderimizin çizdiği yolda ilerlemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.