Büyük Birlik Partisi (BBP), Nevşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Bilgili, BBP Nevşehir İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte FİB Haber. Com İnternet gazetemizi ziyaret etti.

BBP heyeti, Gazetemiz Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ile bir süre görüştü. Ziyarette; 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP), Nevşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Bilgili, Nevşehir için çok önemli projelerinin olduğunu önümüzdeki günlerde de projelerin kamuoyuna yansıtacaklarını ifade etti.

Hangi partiden olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun kapılarımız tüm Nevşehirli vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır diyen Başkan Adayı Bilgili, 'Umarım halkımız 31 Mart tarihinde bizi Belediye Başkanlığına taşırsa Bu Projelerimizi Hayata geçirmek için çalışacağımızın bilinmesini isterim’ dedi.

BBP Adayı Av. Ahmet Bilgili, seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek Nevşehir halkından destek istedi. BBP kadroları olarak Nevşehir’i yönetmeye hazır olduklarını ifade eden Av. Ahmet Bilgili, “Özümüz millet sözümüz hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah” dedi.

Ziyarette konuşan BBP Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma ise, "Büyük Birlik Belediyeleri Nevşehir'imizin çehresini değiştirecek. Belediyeciliği toplumsal kalkınmanın merkezi haline getireceğiz. Türk halkı hizmette adaletle karşılaşacak. Bu yüzden Nevşehirli hemşehrilerimizden 31 Mart tarihinde vicdanlarının sesine kulak vererek şehrimizin değerli evladı Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Bilgili'ye destek vermeye davet ediyorum" dedi. 

BBP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bıyık'ta; " Halkın vergileri halk için kullanılacak. Kaynak tüketen değil, kaynak üreten bir model ile hizmet edeceğiz. Kararları kapalı kapılar ardından değil, şeffaf bir şekilde almaya devam edeceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı gözetilecek, hesabı verilemeyecek hiçbir işin içine girmeyeceğiz. Nevşehir BBP adayımız Ahmet Bilgili ile yatırımcı belediyecilik ile tanışacak." dedi.

FİB Haber.Com Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Adayı Bilgili'ye çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diledi.

Av. Ahmet BİLGİLİ kimdir?
Özgeçmiş 

1974 yılında Nevşehir'de doğdu. Nevşehir'in gönül erlerinden Tavukçu Camii İmam Hatibi Müteveffa Hafız Hacı BİLGİLİ'nin torunu, sevilen sanayi esnaflarından Osman BİLGİLİ'nin oğludur. 
1992 yılı Nevşehir İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başlamış ve 1998 yılında mezun olmuştur. 1999-2001 yılları arasında Dil Eğitimi ve Master çalışması yapmak üzere İngiltere'ye gitmiş, döndükten sonra bir süre Uluslararası ticaret ile uğraşmıştır. 2003 yılında baba ocağı Nevşehir'e gelerek serbest Avukat olarak çalışmaya başlamıştır. Nevşehir'de Milli ve manevi duyarlılığı gaye edinen hareketlerin kök salması ve yayılması için öncü rol üstlenen bir aileden gelmektedir.

Kendisi bu misyon ile ilk gençlik yıllarından itibaren siyasi faaliyetlerin içinde bulunmuş, pek çok sivil toplum örgütünde önemli görevler ifa etmiştir.

Halen Nevşehir'de serbest Avukat olarak mesleki hayatına devam etmekte olan Ahmet BİLGİLİ çok iyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Arapça bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.