Büyük Birlik Partisi seçim çalışmalarına startını verdi.BBP Nevşehir Heyeti ilk olarak Hacı Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Merkezi Müdürü Ali Çalık la bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Çalık Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimize hayılar getirmesi temennisinde bulundu.

Başarılı ve örnek çalışmaları nedeniyle
Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Merkezi Müdürü Ali Çalık ı tebrik  eden BBP Nevşehir Heyeti daha sonra Merkezdeki çocuklarıda ziyaret ederek onlarla fotoğraf çektirdiler.

BBP'den  Ziyaretlere Devam...!

Büyük Birlik Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş ,BBP Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer,BBP Nevşehir Merkezi İlçe Başkanı İbrahim Uysal ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 30 Mart Yerel Seçim çalışmaları için meydana inerek seçim startı verdiler.

Bir taraftan resmi ve özel kurum kuruluşlar bir taratanda vatandaşları ziyaret ederek buluşma gerçekleştiren BBP Heyeti Büyük Aile Projesini vatandaşlara anlattılar...

Nevşehir de Mahalle mahalle,gezerek seçmenlerle buluşan, BBP Başkan Adayı Sağlamkardeş ve teşkilatı, hem seçmenlere projeleri hakkında bilgi veriyor, hemde vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinliyor.