BBP  Nevşehir İl başkan Vekili Ahmet Yıldırım Destici'yi topa tutup istifa etti...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'na verilen destek BBP'yi sarsıyor, bu kez Nevşehir İl Başkan Vekili Ahmet Yıldırım patladı ve FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamayla istifasını verdiğini belirtti.

BBP Nevşehir İl Başkan Vekili Ahmet Yıldırım yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İhsanoğlu'nu destekleme karararının BBP'de büyük rahatsızlık yarattığını açıkladı.

BBP Nevşehir İl Başkan Vekili Ahmet Yıldırım yaptığı açıklamasında bugün itibariyel Gerek parti görevimden Büyük Birlik Partisi üyeliğinden istifa ederek, 12. cumhurbaşkanlığı için Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığımızı kamuoyuna saygıyla duyuyoruz., “dedi.

Yıldırım açıklamasında 
Nevşehir BBP il yönetiminde olmasına rağmen, BBP Genel merkezinin yapmış olduğu dayatmayı kabul etmediğini açıklayarak tüm BBP'ne gönül vermiş Muhsin Yazıcıoğlu liderimizin yolundan giden tabandaki partili vatandaşlarımız ve bir çok Alperenlerimiz olarak 10 Ağustos 2014 pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakanımız Erdoğan a tam destek vereceklerini oylarıylada ilk tur sonrası 11 Ağustos ta Çankaya da kendilerini Cumhurbaşkanı olarak göreceklerine inandıklarını belirtti.

Nevşehir Atatürk Bulvarı üzerindeki Gül Bahçe önünde asılı bir pankart oldukça dikkat çekici... Partimiz BBP Oyumuz RTE'ye...

BBP Nevşehir İl Başkan Vekili Ahmet Yıldırım Gülbahçe çalışan ekip arkadaşlarım ve şahsım olarak astığımız pankartlada açıktan Erdoğan'a destek verdiklerini ifade etti.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Lideri merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivaslı hemşehrisi olan ve kendi değimiyle Yiğitlerin diyarı Sivaslı Yazıcıoğlu ile dava arkadaşı olduğunu söyleyen  Gül Bahçe işletmecisi Ahmet Yıldırım , 10 Ağustos ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesine diledi.