Büyük Birlik Partisinde bir süredir devam eden Nevşehir il başkanlığına kimin atanacağı sorusu nihayet netlik kazandı. A. Yavuz Uluer partinin il başkanlığına atandı.

Büyük Birlik Partisinde geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan istifaların ardından göreve atanacağı belirtilen Av. Ethem Gündüz’ün yerine 28 Eylül 2012 tarihli genel merkez yazısı ile göreve A. Yavuz Uluer atandı.

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Yavuz Uluer, kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür ederken, en kısa zamanda il yönetimini oluşturup partiyi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Uluer, “Partimiz genel merkezi bize bu göreve layık gördü. Genel Başkanımız başta olmak üzere genel merkez yöneticilerimize bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyoruz. Bizimle görüşmeye çağırdılar ve Nevşehir’in sahipsiz kaldığını, içler acısı bir durumda olduğunu belirterek bu göreve talip olmamızı istediler. Bizde bize gösterilen bu teveccüh üzerine bu görevi kabul edeceğimizi ve kısa zamanda yakın çevremizin de katkılarıyla bu görevi başarıyla sürdürebileceğimizi kendilerine izah ettik. Yeni bir ekip ve yeni bir vizyonla Nevşehir’de Büyük Birlik Partisini yeniden ayağa kaldıracağız. En kısa zamanda başta il yönetimi olmak üzere diğer teşkilatlarımızı da yeniden oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

Bu arada Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı önümüzdeki günlerde yeni binasına taşınacak. Mevcut Ahilik Kalkınma Ajansı karşısındaki il binasının Merkez İş hanı 3. kata taşınması planlanıyor.

Haber:Ali Çamur