Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer, Nevşehir İlçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş, BBP Merkez ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Seyfi Demirci  ile beraberindekiler,Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Büyük Birlik Partisi (BBP Nevşehir İlçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş, ilçede Çevre yolu bulvarına merhum başkanları 'Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin verilmesinden ötürü Başkan Çavuşoğlu'na teşekkür etti.

Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu ise, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesinin sadece bir camiayı üzmediğini belirterek, merhum başkanın vefatının toplumun birlik, beraberlik ve bütünlüğünü düşünen herkesi üzdüğünü söyledi. Yazıcıoğlu'nun Gelecek nesillere adının yaşatılması amacıyla ne yapılabilir konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda, Acıgöl Çevre Yolu Bulvarımızın ismi ile yerini bulacağını düşündük. Parti yetkililerimiz ve Meclis üyelerimizle görüşmelerimizde de ortak mutabakat oluştu. Bunun üzerinde Acıgöl Belediye Meclis gündemine getirdik. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının Çevre yolumuz bulvarında ismiyle yaşatılması bizler için gurur vericidir. Önümüzdeki kısa süre içerisinde açılışını yapacağız.Bu memleket için bir şeyleri ortaya koyan insanları takdir etmez isek, yeni koyacakları bulmakta zorluk çekeriz. Bunlar yeni kahramanların yolunu açacak bir çalışmadır” dedi.Çavuşoğlu konuşmasında BBP Kurucu Lideri merhum Yazıcıoğlu nun :Bir hayalim var Türk Türkmen alevi Sünni ayrımı olmadan zengin fakir ayrımı görmeden bir Türkiye istiyorum.Güçlü bir Türk dünyası hayal ediyorum…sözleriyle kurduğu o büyük hayalini Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak Açılım süreciyle gerçekleştiriyor olmanında büyük hazzını yaşıyoruz.Keşke şuan yaşamış olsa ve bu hayalinin gerçekleştiğini görmüş olsa idi dedi.

BBP İl Başkanı Yavuz Uluer ise Merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu nun Acıgöl ilçemizde ki Çevre Yolu Bulvarına isminin verilmesi bizleri çok duygulandırmıştır.Başta Acıgöl ilçemizin başarılı Belediye Başkanı Sayın İsmail Çavuşoğlu olmak üzere Meclis üyelerine ve tüm emeği geçenlere Partim ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Acıgöl Çevre Yolu Bulvarına ismini verdikleri önümüzdeki günlerde Acıgöl girişine Tabela asılacağını belirten Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu ,BBP Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.