Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl ve ilçe teşkilatı dün yaptığı yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile aldığı karar neticesinde BBP Merkez İlçe Başkanlığına FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Sayın İbrahim Uysal getirildi.

 

BBP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti.

Uysal açıklamasında Amacımız; BBP olarak Nevşehir’de yeni bir siyaset döneminin ve siyasal anlayışın partimizce başlattığımızı tüm Nevşehir halkına ilan etmektir. Artık bundan böyle siyasette ayrımcılık yapılamayacağını, ırkçılık anlayışını değil, Nevşehircilik anlayışını benimseyeceğiz ve yaşatacağız” dedi.

 

Uysal, BBP nin Büyük Bir Aile olduğunu bizi diğerlerinden ayıran en büyük farkında Doğrunun yanında Yanlışın karşısında olarak her daim Memleket menfaatlerini koruyan bir siyasi yapı olduklarını belirterek 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde haktan adaletten yana memleketimiz için sorun değil çözüm üreten bir anlayışla Dik duracağız Düz olacağız Düz yürüyeceğiz.Merhum Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun da söylediği gibi Bir Saniyesine Bile Hakim Olmadığımız,Hükmedemediğimiz Bir Hayat için,Bir Dünya İçin Bu Kadar Fırıldak Olmanın Anlamı Yok!!! Her zaman olduğu gibi memleketimiz menfaatleri için gerekeni yapacağız dedi.

BBP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal Yerel seçimlerin kırmadan dökmeden incitmeden ddikodu iftira kirli siyasetle değil projelerle yarışacak bir seçim süreci olmasını sonucununda Nevşehirimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.Bu bağlamda BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Fatih Sağlamkardeş le çıktığımız yolda bize inanan ve güvneneleri mahçup etmeyeceğiz.
Son olarak bu kutsal görevi bana tevdi eden ve şahsıma güvenen Başta BBP İl Başkanımız Yavuz Uluer olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.