BBP NEVŞEHİR'DE SÜRPRİZ YAPACAK...

BBP Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş belediye başkanı seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri açıkladı. 
Nevşehir de Trafik sorununu kısa ve orta vadeli değil kökten çözecek olan hafif raylı taşıma sistemini hayata geçireceklerini ifade eden Sağlamkardeş, ilk uygulama hattı olarak ta Nevşehir H.Bektaş Üniversitesi(Toki)-Güzelyurt-Osmanlı Caddesi-Sanayi-OSB güzergahını düşündüklerini söyledi.

Sağlamkardeş; “Mevcut şehir nüfusumuzun hafif raylı sistemi fayda - maliyet oranını karşılayamayacak kadar az olmasından dolayı bu tespit ettiğimiz güzergahta Çift Katlı Otobüsleri faaliyete geçireceğiz. Ana projemiz olan Büyük Aile Projemizden elde edilecek kaynaklarla devletten hiçbir yardım almadan bile yine halkımıza mal olacak hafif raylı sistemi bu yöntemle hayata geçireceğiz. Böylelikle halkımız kendi kaynaklarıyla, kendisinin ortak olduğu bir hafif raylı sisteme kavuşmuş olacaktır” dedi.

Nevşehir Kent Meydanı Kuracağız...

Nevşehir Çarşı esnaflarına yönelik projelerimizle onlara hareket bereket getirecek çalışmalar hazırlayacağız.



“Özellikle belirtmek istiyorum bir siyasi parti başka bir partinin yedeği, arka bahçesi olmaz asla olamaz. Dolayısıyla sanal medyada, bazı çevrelerde bu mümtaz adaylarımızla ilgili olarak çıkan bir takım ifadeleri de dikkate almamak gerekir. BBP bu milletin birliği ve bütünlüğüne kendini adamış bu anlayış ile de siyasi hizmetini sürdürmekte, çalışmalarına devam  etmektedir. Biz BBP olarak inşallah bu seçimlerde Nevşehir ve tamamında çok sürpriz adaylarla ve bugün açıkladığımız mümtaz arkadaşlarımızla birlikte çok büyük başarılar yaşayacağız hak ettiğimiz yere geleceğiz diye düşünüyorum. Allahın izniyle aday gösterdiğimiz yerlerde yerel yönetimlerde BBP’nin bayrağını burçlara dikeceğimize inanıyorum.”