BBP’de Devir Teslim Kültürü Yok!

NEVŞEHİR(MHA) 30 Mart yerel seçimlerinin ardından il başkanı ve teşkilatlarında büyük bir değişim yaşanan Büyük Birlik Partisinde ne yazık ki gelen gideni kutlamıyor, siyasetteki devir teslim kültürü partinin kapısından bu aralar geçmiyor.

Çok değil 2 yıl önce Büyük Birlik Partisine büyük emekler veren, Partinin tam 4 yıl süreyle il başkanlığını yaparak özveri gösteren Sefer Tavukçu, Mustafa Destici ile fikir uyuşmazlığı nedeniyle parti ile yollarını ayırmıştı. Kendisiyle birlikte çok sayıda eski BBP’li isminde parti ile bağlarını kopardığı açıklanmıştı. O dönemde genel merkez tarafından göreve atanan A. Yavuz Uluer ve beraberindeki il yönetimi ile eski il başkanı ve yönetimi arasında ne yazık ki, “Allah razı olsun, sizde bu partinin kapısını açık tuttunuz, kıt imkanlarla da olsa Partinin bayrağını aşağı düşürmediniz. Sağ olun” sözleri edilemedi. Devir Teslim töreni yapılamadı.

Aynı durum A. Yavuz Uluer’in Parti il başkanlığından istifasının ardından da yapılamadı. Geçtiğimiz günlerde il başkanlığına atanan ve yetki belgesini alan Şerafettin Karataş’ta uzun zaman A. Yavuz Uluer’in yanında partiye ısındıktan sonra il başkanlığını atanınca o eski günleri unutuverdi. Dolayısıyla Büyük Birlik Partisinde birkaç dönemdir “Bu bir görev değişimi, Kan değişimidir. Partimize hayırlı olsun” denilemedi.