Haziran 2015’de yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde seçimlere 9 ay gibi kısa bir zaman kaldı. 2015 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesinde tıpkı geçen seçimler olduğu gibi en çok milletvekili aday adaylığı yoğunluğu yaşanacak olan siyasi parti AK Parti olması bekleniyor.

CHP’de ise kimlerin milletvekili aday adayı olacağı konusunda bir isim ön plana çıkmazken gözler yine Ürgüp eski Belediye Başkanı Bekir Ödemiş’e çevrilmiş durumda.

Mart 201 Yerel seçimlerinde DSP’den Çankaya Belediye Başkanı olan Bekir Ödemiş’e özellikle Ürgüp halkından büyük bir ısrar olduğu gelen bilgiler arasında. 2004 Genel seçimlerinde CHP’den 1. Sıra milletvekili adayı olan Bekir Ödemiş CHP’nin Nevşehir’de oylarının artmasına ve çok küçük bir farkla da milletvekilliği seçimlerini kaybetmesi CHP İl Başkanlığında da gözler yeniden Bekir Ödemiş’e çevrilmiş olması acaba Bekir Ödemiş CHP’den Nevşehir milletvekili adayı olacak mı sorusunu akıllara getirmeye devam ediyor. 

Öte yandan potansiyel bir şahsi oya sahip olma avantajıyla Sayın Bekir ÖDemiş'e süpriz bir teklif gelir mi tabi orasını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.