CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı'nında katıldığı aday adayları eğitiminde,Nevşehirin yetiştirdiği önemli Siyasetçilerimiz den  Bekir Ödemiş "CHP'nin Yerel Yönetim Modeli" eğitimini verecek. Bekir Ödemiş şimdiye kadar 50'ye yakın ilde Büyükşehirlerde dahil olmak üzere 3500 Aday Adayına eğitim verdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisi mezunu, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresinde Kamu Yönetimi Uzmanı üzerine master yaptıktan sonra 1989-1999 yılları arasında Ankara/Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 1999 ve 2004 seçimlerinde 2 dönem üst üste Ürgüp Belediye Başkanı seçildi. 1998 yılında hazırladığı "Yerel Yönetim Yerinden Yönetim  Büyükşehir Belediyesi ve Uygulamaları" çalışması Kültür Bakanlığı yayın kurulunca kaynak yayın olarak kabul edilip basıldı.

Ayrıca CHP Parti Okulunda eğitmen olarak Celal Dinçer, Levent Eraslan, Ali Ulusoy, Hakkı Ülkü, Etem Cnkurtaran görev almaktadır.

Bekir Ödemiş Eğitimlerin çok güzel geçtiğini belirterek 
8 Kasım Cuma Yerel Yönetim Aday Adayları Eğitimi için Nevşehir'de, 9 Kasım Cumartesi günü Hacıbektaş ilçesinde olacağım dedi...

"CHP PARTİ OKULU KAPADOKYA KARTAL OTELDE ..."
NEVŞEHİR,KIRŞEHİR,AKASARAY,NİĞDE,KARAMAN İLLERİNDEN ADAY ADAYI OLANLARIN EĞİTİMİNİ TAMAMLADI...

CHP Okuluna, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Sağlamer de devam ediyor...