NEVŞEHİR(MHA) Seçimlere iki aydan daha az bir süre kala İşçi Partisi Nevşehir merkez, ilçe ve beldelerde belediye başkan adayı çıkarmama kararı aldı. Sadece Kozaklı ilçesinde belediye başkan adayı çıkarılması söz konusu.

Konuyla ilgili bilgiler veren İşçi Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, Nevşehir Merkez başta olmak üzere, ilçe ve beldelerde belediye başkan adayı çıkarmayı düşünmediklerini ancak, Kozaklı ilçesinde belediye başkan adayı çıkarmak konusunda çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

İşçi Partisi olarak il genelinde sırf aday çıkarıyor olmak için aday çıkarmayacaklarını dile getiren İşçi Partisi İl Başkanı Atalay, il genel meclisi üyeliği için aday çıkaracaklarını, önümüzdeki günlerde bu adaylarını kamuoyuna duyuracaklarını da ifade etti.

Nevşehir’de teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerine değinen Prof. Dr. Meliha Atalay, genel seçimlere yönelik hazırlıklarının bu dönemde ağırlık kazandığını ve genel seçimlerde Nevşehir’de sürprize hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.