AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart Yerel Seçim Çalışması Kapsamında 15 Temmuz Mahalle sakinleri ile Kocaçay seçim ofisinde bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz'ın yanı sıra, Belediye ve İl genel meclis üyesi adaylarının da katıldığı proğrama mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı burada yaptığı konuşmasında, yoğun katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti ve bir kez daha tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Arı, ‘Huzur ve memnuniyet temel esasımız olacak’ 

AK Parti'nin bir vefa partisi olduğunu belirten Arı, artık son dönemece girdiğimiz seçim sürecini milletin gönlüne girerek alınlarının akıyla tamamlayacaklarını söyledi. Bizim siyasetimiz sen, ben siyaseti değildir, vatandaşımıza en güzel hizmeti nasıl sunarız, Nevşehir'imize başarılı bir geleceği nasıl hazırlarız, onun siyasetidir. Teşkilatımızda bir dakika dahi hizmet vermiş, Nevşehir sevdalısı tüm kardeşlerimizi kucaklayarak süreci beraber götürmek istiyoruz. Hayalimizde ki Nevşehir'imiz için hep birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız." şeklinde konuştu.

Arı: “Büyük projelerle geliyorum, hep birlikte başaracağız”

Gerçekleşen buluşmada, seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren AK Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, çok yoğun bir ilgi ve teveccühle karşı karşıya olduklarını, anlatarak, "Hangi kapıyı çalıp, kiminle el tutuştuysak, hemşehrilerimiz gönül kapılarını sonuna kadar açtı. Biz, samimiyet ve tevazu dedik, gönül belediyeciliği dedik ve bismillah çekerek yola çıktık. Tüm hemşehrilerim, biz de en önce samimiyet ve tevazu görecek. Bunda kararlıyız, zira bu bizim siyasetimizin gereğinden önce inancımızın gereğidir. Biz her ne yapacaksak, Allah için yapacağız. Biz inanıyoruz ki, Allah için yapılan her iş bereketlidir, samimidir. Riya ve ikiyüzlülük bizim elimizin tersiyle ittiğimiz kötü bir haslettir. Makamların bizi şımartmaması, tevazumuza halel getirmemesi için Allah'a sığınıp, hemşehrilerimizden alacağımız hayır dualarla yolumuza devam ediyoruz. Çok şükür, 31 Mart zaferi bizi bekliyor. Bu seçimler Rasim Arı'nın başkan olması seçimi değil, bir milletin bekasına sahip çıktığı bir yol ayrımıdır.  Bu mücadele içerisinde Rabbim bizlere Başkan olarak bu şehre hizmetkâr olmanın kapılarını açtı. Hemşehrilerimizin gönlünde bize yer verdi. Biz bunun kıymetini bilerek, sorumluluğunu bir an olsun unutmadan çalışacağız. Hiç kimse bizim dilimizden ayrılık sözleri duyamaz. Biz dünümüzü de bugünümüzü de birlik ve dirlik üzerine kurduk. Yarınlarımızı da bu milletin birliği üzerine kuracağız inşallah." diye konuştu. 

Arı: "Pazar günü tüm Nevşehirlileri davet etti"

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, konuşmasının sonunda; 10 Mart Pazar günü Saat: 13.00'te Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi' ndeki Damat İbrahim Paşa Salonunda,  proje tanıtım toplantısı düzenleyeceğini belirterek; "Her projemizin temelinde hemşehrilerimizin memnuniyeti esas alınmış, daha huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Nevşehir hedefiyle hazırlanmıştır. Tüm hemşehrilerimizi proje tanıtım toplantımıza katılmaya davet ediyorum." dedi.

Menekşe: "Yetki Sizden Hizmet Bizden"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Kocaçay seçim ofisinde yaptığı konuşmasına 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayarak başladı.

Türkiye'nin en önemli sorunu beka sorunu olduğunu ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları biliyorsunuz. Bugün kimin kimlerle kolkola gezdiğini görüyorsunuz. Açıkcası, içeride ve dışarda bunların ortak tek amacı var, Tek bir dertleri var, Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak, AK Parti'yi bitirmek. Hiç kusura bakmasınlar, bu Milletimiz 15 Temmuz'da kendisini tankın önüne atmış bir Millet, dolayısıyla biz bunlara bu fırsatı vermeyecek kadar güçlü ve iradeli bir Milletiz. Tüm bunlar ışığında ülkemizde ve bölgemizde yaşanan hadiseler 31 Mart seçimlerini artık sıradan bir seçim olmaktan çıkarıyor.

Menekşe: "Rekor oyla kazanacağız..."

Değerli hemşehrilerim artık seçimlere çok az bir süre kaldı. Ben öncelikle, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum buradan... Soyismi Arı gibi çalışkan, Rasim Arı kardeşimizi Nevşehir'e Belediye Başkan Adayı yaptı. Rasim Arı gibi kardeşimizi aday yaparak Nevşehir'in değişim yapacağına inanıyor. Allah razı olsun ondan. Rasim Arı Başkanımızın ne gibi büyük hayalleri olduğunu, neler yapabileceğini 1 Nisan'dan itibaren göreceksiniz. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin.

Biz Türk milleti olarak bayrağımıza, vatanımıza, milletimize ve devletimize sahip çıkalım. 31 Mart'ta da inşallah Nevşehirli hemşehrilerimizden çok şey bekliyorum. Gelin Nevşehir'i oylarımızla Türkiye'de sıralamada ilk 10'a taşıyalım. Ben değerli hemşehrilerimize sonsuz inanıyor ve güveniyorum. Sağolun varolun" dedi.