AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir Anadolu Lisesi ve Nevşehir İmam Hatip Lisesi'nin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının birinci dönem karne dağıtım törenine katıldı. 
Arı törende yaptığı konuşmada, "Bir dönemi geride bırakırken başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Yarı yıl tatilinizin keyfini çıkarın ve ikinci döneme başlamadan önce dinlenmeyi ihmal etmeyin. Tatilinizde bolca kitap okuyun" şeklinde konuştu. 

Rasim Arı karne dağıtım törenlerinin ardından Çetinel Camii'nde Cuma namazını kıldı. Namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Arı ardından  rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Burada tedavi gören kişilerle tek tek ilgilenen Arı rehabilitasyon merkezinin idarecileri ile de bir süre görüştü. 

Arı programı kapsamında sonraki ziyaretletini Afad ve Acil Çağrı Merkezi'e gerçekleştirdi. 
Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı bir kaç firma ziyaretinin ardından gündüz programında vatandaşların evlerine misafir oldu. 
Arı programının akşam bölümünde  Üniversiteli Gençlik Buluşması kapsamında bir kafede gençlerle bir araya geldi. 
Rasim Arı gençlere projelerinden ve çalışmalarından bahsetti. Nevşehir'de yaşayan gençler için Gençlik ve Kültür Merkezi, Ulusal Gençlik Akademisi, Bilgi Evleri ve Bilim Merkezi projeleri hazırladıklarını belirten Arı, "Belediye Başkanlığı görevi bizlere layık görülürse  bu projeleri gençlerimiz için en kısa zamanda hayata geçireceğiz" ifadeleri kullandı.