Özkonak Belediyesi ekipleri, Ragıp Üner caddesi üzerinde başlatılan yol çalışmasının bir an önce tamamlanması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. 

Yürütülen çalışmalar kapsamında Özkonak'ta, Ragıp Üner caddesinden başlayarak anayol güzargahı Kalaba- Avanos yoluna bağlanıyor. Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Belediye ekipleride gece gündüz demeden asfalttan önce cadde boyunca su ve kanalizasyon borularını degiştiriyor. Sıcak asvalt ve Kanalizasyon çalışması Taksim girişinden başlayarak Ragıp Üner caddesi boyunca gece gündüz devam ediyor. Belediye ve Karayolları ekipleri koordineli çalışarak Özkonak'ta çok güzel bir hizmet ortaya çıkarıyor... Yine bunların dışında her mahallede kilitli parke taşı ve bordür çalışması son hız devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kaburgası kırılan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, buna rağmen beldede devam eden çalışmaları yerinde takip ediyor.

"Başkan Yürekli, Çalışmaları Yerinde İnceledi"

Modern yaşam alanlarıyla dikkat çeken Özkonak'ta Belediyenin yatırım çalışmaları da hızla devam ediyor. Yol çalışmaları, park ve bahçe çalışmaları ile temizlik hizmetlerinin aksamadan sürdüğü beldede ailelerin tüm fertlerine hitap eden sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleriyle de mahalle halkı, özellikle gençler arasında kaynaşmalar yaşanıyor, yeni dostluklar kuruluyor. Özkonak Belediysi personelleri ile uyum içerisinde çalışan ve bunun neticesinde en kalıcı hizmetlere imza atan Belediye Başkanı İlker Yürekli, çalışmaları yerinde inceledi.


Her zaman vatandaşları olduğu gibi personeliyle de sahada bir araya gelen Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ekiplerin hal ve hatırlarını sorarak çalışmaları da yakından takip ediyor. Yapılan çalışmaları incelemek için sahada olan Başkan Yürekli gün içerisinde yürütülen çalışmaları gece gündüz demeden takip etti.

Yürekli: "Herşey Özkonak İçin..."

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Beldemizin en büyük problemi olan kaldırım ve yol problemini çözmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hava şartlarının müsaade ettiği sürece asfaltlama çalışmalarına devam ederek hedefimize ulaşmış olacağız. Önümüzde ki yıl alt yapısı tamlanan tüm cadde ve sokakları asfaltlayarak Özkonaklı hemşerilerimizin daha çağdaş daha düzenli bir beldede yaşamasını sağlayacağız" dedi.

Beldenin geleceğine yön veren çalışmalara imza Belediye Başkanı İlker Yürekli, hizmette sınır tanımadıklarını söyledi. Mesai mefhumu tanımadan çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Yürekli, "Şirin Beldemizin geleceği adına çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışı ile ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Özverili bir şekilde beldemizin geleceğine yön veren mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Özkonak beldemizi birlikte değiştiriyor, güzel hizmetlerle buluşturuyoruz" dedi.

Ragıp Üner caddesi üzerinde  yürütülen çalışmaların gece saatlerinde de devam etmesi vatandaşlar tarafından da takdir ediliyor. Yapılan çalışmaları, "Özkonak sevdası, hizmetlerle en iyi şekilde gösteriliyor" diye yorumlayan vatandaşlar Başkan Yürekli ve ekibine teşekkür ettiler.

Günün sonunda belediye personelin yemek ziyafeti...

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli; "Büyük bir zevk ve keyifle yürüttüğümüz yoğun iş temposundan fırsat bulduğumuz zamanlarda Belediye personellerimizle birlikte yemek yeyip muhabbet ederek günün yorgunluğunu atıyoruz. Belediyemiz çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum.Biz birlikte büyük bir aileyiz." dedi.

Belediye çalışanlarıda, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen yanlarında olan Başkan Yürekli’ye teşekkür ederek, "Biz İlker Yürekli başkanımızla gurur duyuyoruz. Onunla çalışmak bizim için büyük onur. Bize çalışan Başkan lazım, yatan değil" ifadelerini kullandılar.