AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Birimi tarafından düzenlenen, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, AK Parti  İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses ve Nevşehir'de görev yapan AK Partili Belediye Başkanları katıldılar.

Toplantıda 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması (Referandum) çalışmaları, 4 Mart tarihinde Başbakan Binali Yıldırım'ın Nevşehir'e gerçekleştireceği ziyaret gibi konular istişare edilerek ele alınırken, Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver ve AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses konuşmalar yaparak değerlendirmelerde bulundular. Toplantıda ayrıca karşılıklı soru-cevap ve müzakereler yapıldı.