NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol, göreve seçilmeleri durumunda belediyenin imkanlarını çok ekonomik bir şekilde kullanacaklarını söyledi.

Mevcut durumda Nevşehir belediyesinde tecrübeli ve yıllardır birlikte çalışan bir personel yapısının bulunduğunu ve onlarla birlikte huzur içerisinde bir belediyecilik yapmayı planladıklarını kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Planlı ve iyi niyet çerçevesinde yürütülen çalışmalarla yapılamaz denilen bir çok projeyi hayata geçirildiğinin görüleceğini ifade etti.

Varol, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep halkın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz bize teveccüh eder ve Belediye Başkanlığı Allah’ın da izniyle bize tevdi edildiğinde de halkın içinde olmaya devam edeceğiz. Belediye de tecrübeli bir ekip var. Onlarla birlikte huzur içerisinde Nevşehir’e hizmet edeceğiz. Çok güzel çalışmalar çıkaracağımıza eminim. Bir defa belediyenin imkanlarını çok ekonomik kullanacağız. Bugün zor görülen şeylerin Planlı, Programlı ve iyi niyet çerçevesinde nasıl kazanıldığını hep birlikte göreceğiz. Bütün bu güzellikleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.