Ben Nevşehir sevdalısı değil Nevşehir Aşığıyım diyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,tüm gayem çabam amacım bu kadim kenti Türkiye'nin örnek kenti haline getirebilmek. Elhamdülillah şimdiye kadar  çok yol kat ettik ama hala hazırda yapılacak çok büyük projelerimiz müjdelerimiz var...

Bunun için Nevşehir tüm değerleriyle buna hazır, AK Parti gibi güçlü bir İktidarımız var, bizde de o hayalimizdeki şehri oluşturacak cesaret , yürek ve donanım var. Bu kadim şehri hak ettiği tarihi hizmetlerle buluşturarak Mutlu bir yaşam merkezi haline getirmeyi planlıyoruz dedi. 

Başkan Ünver, Bunu öncelikle aşığı olduğum Nevşehir için ve gerek duaları gerekse destekleriyle bizleri her zaman büyük güç olan Nevşehirli hemşehrilerimiz için el birliği ile AK Kadrolarla, yılmadan yıkılmadan durmadan tüm gücümüz tüm mesaimiz ve enerjimizle sağlayacağımıza yürekten inanıyorum dedi.

Ünver, "Hayat fani, ancak yapılan hizmetler baki" hepimiz bu ölümlü dünyanın birer yolcusu değilmiyiz. Herşey Bir Allah razı olsun sözü ve yarınlara kalıcı eserler bırakmak  bütün mevzu bu... Haktan hakikatten ve doğruluktan Allah kimseyi ayırmasın dedi. İçerisinde hep birlikte yaşadığımız bu kentte mutlu ve huzurlu yaşamak adına tüm çabalarımız zira Nevşehir ve  Nevşehirli herşeyi fazlasıyla hak ediyor.


Lafla, hamasetle peynir ekmek gemisi yürümüyor! 

Unutulmasınki, Hepimiz bu gemide büyük bir aileyiz ve hepimiz bu gemide kader birlikteliği yapan ve aynı nefesi alaraktan birer yolcuyuz  Rotamız belli rehberimiz belli kaptanımız belli... Hedef 2023...Ve bu hedefin anahtarı 7 Haziran 2015 Genel seçimleri... Önümüzde Anayasa değişikliği ,Başkanlık sistemi ve ülkemiz üzerindeki tüm dahili ve harici tüm oyunları bozmak adına büyük bir fırsat var... İnşallah bu sınavıda başarıyla vererek bu tarihi önem arz eden seçimlerdende zaferle ayrılacağız. Durmaksızın bu kutsal davamızda Yolumuza hep birikte, kimseyi itelemeden ötelemeden birlikte devam edeceğiz dedi.