Nevşehir- 7 Haziran seçimleri için nefesini tutarak, sandık gününü beklemeye başlayan Nevşehir’de yürüttüğü kampanya ile kentin umudu haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Bülent Tekiner önemli mesajlar vererek seçim çalışmalarını tamamladı.

 

ZEKİ TEKİNER’İN OĞLUYUM

Uzun yıllar Nevşehir’e hiçbir menfaat beklemeden hizmet eden avukat Zeki Tekiner’in oğlu olduğunun altını çizen Bülent Tekiner, “Seçim zamanlarında yerine getirmeyecekleri her türlü vaadi vermekten çekinmeyen bir anlayışla mücadele ettik. Artık sona geldik. Bugüne kadar yerine getirmeyeceğim hiçbir vaatte bulunmadım çünkü benim için onur herşeyden önce gelir. Ben Zeki Tekiner’in oğluyum. Babama karşı, onun siyasi mirasına karşı, Nevşehir’ime karşı sorumluluğum var. Asla leke süremeyeceğim ‘Tekiner’ soyadına karşı sorumluluğum var. Bu anlayışla, bu sorumluluğun bilincinde olarak vatandaşlarımın gözlerine baktım, ellerini sıktım, sofralarına ve daha önemlisi yüreklerine misafir oldum. Şimdi onlardan görev bekliyorum.” dedi.     

 

İKİNCİ PARTİYİZ

Tüm algı operasyonlarına rağmen Nevşehir’de ikinci parti konumuna geldiklerini açıklayan Bülent Tekiner, uzun yıllar sonra şehrin Ankara’da gerçek anlamda temsil edileceğini belirtti. İlçe ilçe, köy köy gezerek bütün Nevşehir’i kucakladıklarını anlatan Tekiner, “Engelleri birer birer aşarak Nevşehirlimle birlikte omuz omuza Ankara’ya yürüyoruz.” dedi. 

 

ANKARA’DA SESİNİZ, NEVŞEHİR’DE GÜCÜNÜZ OLACAĞIM

Seçimden sonra köyü, köylüyü; çiftçiyi, öğrenciyi; emekliyi, memuru unutanlardan olmayacaklarının altını çizen CHP’li Tekiner, Nevşehir kent merkezinde “Milletvekili İrtibat Bürosu” açacağını anlattı. Büroda siyasi faaliyet yürütülmeyeceğini açıklayan Tekiner, “Bize oy vermeyenler de gelsin yanımıza. Gelsinler ki, karşılık beklemeden de hizmete edilebileceğini herkese gösterelim” dedi.      

 

YATIRIM YOK Kİ İSTİKRAR SÜRSÜN

Nevşehir’in kamu yatırımları açısından acınacak durumda olduğunu açıklayan Tekiner, “Dünya mirası Kapadokya üzerinde yükselen bu şehir, bu halk bu tabloyu hak etmiyor. Nevşehir, son 12 yılda yapılan kamu yatırımları baz alındığında 81 ilimiz arasında 78. Sırda. Bu tabloyu değiştirmeye talibim. Eğer, unutulmuşluğun adı istikrarsa biz bu istikrarı bozarız.” dedi.