FİB Haber Merkezimizi bugün ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday adayı Savaş Benli ,bu tarihi geçiş sürecinde 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ülkemiz milletimiz şehrimiz ve patimiz için ne denli önem arz ettiğini çok iyi biliyoruz diyerek şunları ifade etti.

Bu bilinçle AK Parti ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemiz için ne kadar büyük bir şans ise bizlerde çıktığımız bu kutsal yolda tüm iyi niyetlerimizle gecemizi gündüzüme katarak çalışarak Nevşehir için bir şans olmaya talibiz...

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday adayı Savaş Benli Bizim Nefisle küskünlükle kırgınlıkla işimiz yok, Biz yıkmaya bozmaya değil tek yürek olarak bir olmaya birlik olmaya gönülleri almaya kalpleri feth etmeye geliyoruz. Rabbim izin verirse Bu mukaddes emaneti omuzlarımızda büyük bir onur ve gururla taşımaya talibiz .

Nevşehir İçin Vizyonumuz misyonumuz kadromuz projelerimiz hazır...

2023 Nevşehir Hedef ve Vizyonuyla Şehrimizi girişimci Sosyal Belediyecilik anlayışıyla,şehrin emini olarak halkımızla birlikte Nevşehir’imizi istişare ile birlikte yöneteceğiz.

Çocuklarımız Gençlerimiz Yaşlılarımız ve engellilerimize özel hak ettikleri güzel hizmetleri en güzel projelerimize taşıyacağız.

Yeşil alanları artıracak şehrimizi mutlu huzurlu Nevşehir sevgisi en üst noktada  şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı çalışmalara ağırlık vereceğiz.

Benli : Biz Milletin Ta Kendisiyiz...

Her daim halk ile iç içe olacaklarını söyleyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli, bizim en büyük gücümüz Nevşehir halkımız ve bilgi birikim tecrübe ve ortak hayallerimiz için, tarihi süreçte AK Partimizi Nevşehir kalemizin en yüksek zirvesine birlikte taşıyacağız. 


Teşkilatlarımızla uyumlu olarak Tüm samimi duygularla Nevşehir halkımızla el ele vererek 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde AK Partimizle Durmak Yok Yola Devam diyeceğiz.

Bu vesile ile bizlere büyük destek ve dualarını eksik etmeyen tüm Kıymetli Nevşehir hemşehrilerime selam sevgi ve dualarımı gönderiyorum...Saygılarımla