AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Benli FİB Haber Merkezimize yaptığı özel açıklamasında, “‘Halka hizmet hakka hizmettir’ düsturundan yola çıkarak, şeffaflığı, hesap verilebilirliği, akıl ve yönetişimi ilke edinmiş, STK üniversite ve halk tabanlı hizmet anlayışıyla bir kent vizyonu oluşturabilmek ana hedefimizdir” diye konuştu.


“Lider ülkemize marka şehirler yakışır” diyen Savaş Benli, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında şöyle konuştu: “Yolumuz uzun hedefimiz büyük. Halkına şehrine medeniyete yabancı zihniyetler artık bir bir tarihteki yerini alıyor. Medeniyetin iki temelinden biri olan insanı önemseyen diğer temeli olan şehri de önemser. Türk siyasi hayatında bir kilometre taşı olan 2002 seçimleriyle göreve başlayıp Türkiye’yi karanlık bir tünelden aydınlığa çıkaran AK iktidarımızla bugün 11 yıllık bir süreyi geride bıraktık. Ülkemiz geçmişin biriktirdiği problemleri çözerken bir yandan da temelleri sağlam bir şekilde büyümesini sürdürüyor.
Ülkemizin son on yıldır yakaladığı büyümeyi sürdürmek ve kalıcı hale getirmek için çıtamızı sürekli büyütmek zorundayız. Lider ülkemize marka şehirler yakışır. Yolumuz uzun hedefimiz büyük. Halkına şehrine medeniyete yabancı zihniyetler artık bir bir tarihteki yerini alıyor. Medeniyetin iki temelinden biri olan İnsan’ı önemseyen diğer temeli olan şehri de önemser. Vizyonu dünya kenti olan Nevşehir anlayışı ile bir marka şehir oluşturma sevdasındayız. Çünkü bizim ‘Nevşehir’ diye bir derdimiz, bir sevdamız, gönül borcumuz var. Allah kısmet ederde bu onurlu görev tevdi edilir ve halkımızında teveccühleriyle Nevşehirimizin hizmet maratonunda haklı yerini en kısa zamanda yakalamak azmi ve hedefiyle, nimeti de külfeti de birlikte paylaşmaya and içerek bu taşın altına elimizi ve yüreğimizi koyuyoruz. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ düsturundan yola çıkarak, şeffaflığı, hesap verilebilirliği, akıl ve yönetişimi ilke edinmiş, STK üniversite ve halk tabanlı hizmet anlayışıyla bir kent vizyonu oluşturabilmek ana hedefimiz. Altyapısıyla, yeşil alanlarıyla, yaşanabilir çevresiyle, modern ve konforlu toplu taşımayla insanımızın ruhuna hitap eden kültürel faaliyetlerle geleceğe taşıyan marka şehir oluşturarak insanımızın daha mutlu ve daha huzurlu yaşamasını dert edindik. Sorumlu, duyarlı, insan odaklı, istihdamı, huzuru ve refahı dert edinmiş bir yönetim anlayışı ile Nevşehirimiz Türkiye’ye dünyaya damgasını vuracak şehirlerimizden biri olacak.”dedi.
Benli, Rabbim 30 Mart 2014 Yerel seçimlerini ülkemiz şehrimiz milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile etsin.İnşallah böylesine önemli bir süreçte hepimiz bir yürek olarak Nevşehir ve Ülkemiz genelinde AK Partimizle büyük bir zafere imza atacağız...