Türkiye’nin ve Nevşehir’in en başarılı öğrencilerinin tercih ettiği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan PROJE Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitim öğretim hayatına başlıyor.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, "Recep Tayyip ERDOĞAN Proje İmam Hatip Lisesi" binasının açılış törenine katılmak üzere yarın ilimiz Nevşehir’e geliyor.

Bilal Erdoğan, 19 Eylül 2017 Salı günü 09:00'de yapılacak olan "Recep Tayyip ERDOĞAN Proje İmam Hatip Lisesi" açılış törenine katılacak.


AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz; "Recep Tayyip ERDOĞAN Proje İmam Hatip Okulumuz eğitim öğretime hazır, üstün katkıları olan Sayın Bilal Erdoğan ile okulumuzu yarın açacağız."dedi.

"Gençlerimiz, En İyi Eğitimi Hak Ediyor"
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; Güçlü Türkiye için millî ve manevî değerlerini öğrenen gençlerimizin iyi bir eğitim alabilmesi adına emeklerini esirgemeyen, Nevşehir'deki gençlerimize de her daim destek olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendilerin oğlu, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Bilal ERDOĞAN proje imam hatip lisemizin açılışında da bizleri ve gençlerimizi yalnız bırakmayarak 19 Eylül 2017 Salı günü sabah saat:09.00 da okulumuzun resmî açılışı için Nevşehir'imizde konuğumuz olacak. Durmak yok Hedef 2023 ile çıktığımız yolda, milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışıyoruz, çalışacağız. Milletimize ve devletimize hayırlı olsun." dedi.