Eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci, Saadet partisi Gaziantep milletvekili Bedri İnce Tahtacı, Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis, Diyarbakır J.Bölge Komutanı Bahtiyar Aydın,Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi nice Devlet Adamları birer birer kuşku uyandıran şüpheli ölümleriyle hayatlarını kaybettiler.

Türkiye için çok değerli bu iismlerin hayatlarını kaybetmeleri kamuoyunda farklı yorumları beraberinde getirdi.Acaba soruları cevap bulmayı beklerken geride bıraktıkları unutulmaz sözleri şimdi tartışmanın yeni gündemi oldu.

Adnan Kahveci- Eski Maliye Bakanı. Dedi ki;

"Bizim bağımsız olmamız için Amerika ve IMF'den kurtulmamız lazım.." 2gün sonra trafik kazasında öldü..!...

 

Bedri İnce Tahtacı- Saadet partisi Gaziantep milletvekili,

Dedi ki;"Amerika en büyük engeldir bir ülkede; A.B.D istediğini Başbakan yapar, istediğini Cumhurbaşkanı "5 gün sonra Antep'e giderken trafik kazasında öldü..!

 

Turgut Özal-Cumhurbaşkanı. Dedi ki;

"Musul ve Kerkük bizimdir. Bunu dünya biliyor, Alacağız"10 gün sonra öldü..!

 

Eşref BİTLİS- Jandarma Genel Komutanı. Dedi ki;

"Amerika'nın İncirlik'ten kalkan uçakları PKK'ya yardım dağıtıyor" 4gün sonra eksi -60 dereceye kadar dayanıklı olan TSK.lerine ait uçak ile Siirt’e giderken kaza geçirerek uçağı daha kalkar iken Ankara Yenimahalle posta işleme merkezinin üzerine düştü ve öldü..! Kaza nedeni uçak motorlarının buzlanması! Oysa Siirt'te o esnada hava soğukluğu -11 idi. Ank.’da ise -5 idi.

 

Recep YAZICIOĞLU- Denizli Valisi. Denizli'de kanun çıkardı;"Artık bundan sonra cafe ve benzeri yerlerde İngilizce isim kullanılmayacak, yani cafe değil kahve yazılacak" dedi vee.. 1 hafta sonra Ankara'ya giderken trafik kazasında öldü..!

 

Bahtiyar AYDIN-Diyarbakır J.Bölge Komutanı;

"Bu dış mihrakların büyük bir oyunu, sakın inanmayın , kanmayın kardeşi kardeşe vurduruyorlar, Lice'si ile Hani'si ile Eruh'u ve Edirne'si Muş'u ile aynı ırkın evlatlarıyız,bu ülke kolay kazanılmadı Çanakkale de dedelerimiz omuz omuza can vererek kazandılar bizde laiki ile muhafaza edeceğiz ve bu PKK bitecek bu ABD oyunu son bulacak" dedi ve.....10 gün sonra Diyarbakır Lice'de ilk okul çocuklarına önlük,bot,ayakkabı,ve kırtasiye malzemesi dağıtır iken keskin nişancı silahı ile sırtından çocukların gözü önünde vurularak öldü.

 

TBMM- 1 Mart tezkeresine red oyu verdi. 3 gün sonra İstanbul’un göbeğinde bombalar patladı.