Nevşehir BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanlığına giderek 1 Kasım'da yeni seçilen Nevşehir Milletvekillerine bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Nevşehir Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın, Necdet Civelek, Avşar Mustafa Korkmaz,Tekno Bims Yönetim Kurulu üyesi ve AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen’in de katıldığı ziyarette, 1 Kasım Erken Genel seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i  ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekilleri'de destek ve duaları için kendilerine teşekkür ederek, 1 Kasım'da İstikrar'a oy veren milli irademizle seçimleri Sanayicimiz, Turizmcimiz ,Ensafımız Nevşehir'imiz tüm milletimiz ve Türkiyemiz kazanmıştır. Milletimiz 1 Kasım'da sözünü söylemiştir.Şimdi bütün iş ve sorumulluk bizlerde. İnşallah el birliği ile ülkemizi ve şehrimizi hak ettiği güzel yerlere taşımak için bizlerde var gücümüzle çalışacağız. Özellikle bu bağlamda şehrimiz ve bölgemizin önemli değerlerinde Bims sektörünün gelişmesi adına da üzerimize düşen her türlü çalışmaya ve katkıya hazırız.” Şeklinde konuştular.