NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette dikkat çeken diyaloglardan biri Milletvekili Gizligider ile Milletvekili İzleme Komitesi Başkanı Gazeteci Selma Küçükgül arasında geçti.

Ziyarette bir ara masaya elini vurup “Sizlerden Destek İstiyoruz” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, gazetecilerin sorusu olup olmadığını sordu. Tam bu esnada söze giren Nevşehir Milletvekili İzleme Komitesi Başkanı Gazeteci Selma Küçükgül, özellikle son dönemde AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden mecliste yaptıkları çalışmalara dair kendisine bir bilgi aktarımının olmadığından dert yandı.

Bu arada söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, kendilerinin hemen hemen bütün çalışmalarıyla ilgili Nevşehir basınını bilgilendirdiklerine dikkat çekti. Gizligider, facebook, twiter gibi sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla Nevşehir’deki gazetecilerin kendilerinin çalışmalarını bire bir takip edip bunları haber haline dönüştürdüklerine değindi.

Bu arada sohbete katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise meclisin internet sitesinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak mecliste kaç konuşma yaptıklarının, kaç önergeye imza koyduklarının açıkça ifade edildiğini, istenirse bu tür bilgilerin buradan da takip edilebileceğini dile getirdi.

Sohbetin sonunda yine söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Selma hanım şöyle yapalım. İnşallah seçildikten sonra bu iletişim eksikliğini giderelim. Bir hayırlı ziyaretinden sonra bu konuyu düzene sokalım” ifadelerinde bulundu.