BİR VE BERABER, HEP BERABER KOŞMAK ZORUNDAYIZ

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Parti Nevşehir imize, çok önemli yatırımlar hizmetler kazandırdı. Havalimanı aktif hale getirildi.Köprülü kavşaklar, İl –ilçe duble yol bağlantıları yapıldı.Toki ve modern hastane Nevşehir imize kazandırıldı.Cumhuriyet tarihinin en büyük değişim ve dönüşüm süreci ilimizde gerçekleşti. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Buna makabil,Her seçimde de Nevşehir halkı üzerine düşeni hamdolsun yaptı yapıyor. Bunların üzerine ne koyuyoruz. Derdimiz bu olmalı.

Bir Şehrin gelişmesinin lokomotifi ekonomiyle olur.Turizm le olur.Tarımla olur.Yeraltı zenginliklerinin en verimli şekilde Nevşehir ekonomisine kazandırılmasıyla olur. Bu noktadaki etkin insanların birlik ve beraberliği ile olur.Sektörlerin harekete geçirilmesiyle,ortak çalışmalarla  etkin girişimlerle olgunlaşır, Ankara da şekil bulur.Nihayetlenir.

Aksaray ın, söz sahibi iradeleri bir araya gelip, ilk etapta  750  kişiye istihdam sağlayacak olan  Brisa nın, İlk etapta 350 milyon dolar,uzun vadede 1 milyar dolarlık yatırımını,24 alternatif içerisinden Aksaray a  getiriyor.Bunun imza seramonisine hep birlikte şahid oluyoruz..Birlik ve beraberlik böyle olur.Kayseri,Konya aldı başını gidiyor.Bu na Aksaray da ekleniyor.Bunu seyretmek son derece rahatsız edici. Biz de, geçmişten bugüne, Şu aday olacak mı bu aday gösterilecek mi, bunun yerine şu olması lazım,şu gitmeli bu kalmalı gibi hesap kitaplarla dolaylı dolaysız,bilerek bilmeyerek insanımızı birbirine düşürüyoruz,birlik ve beraberliğimizi kaybediyoruz. bilmem farkındamıyız.Bu rahatsızlığa bir son vermek,herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Herkes bir takım tecrübelerini ve enerjilerini, Memleketimizin menfaatleri doğrultusunda bir araya gelerek,ortaya konacak, bu gibi hayati meselelere odaklanmaları Nevşehir adına doğru bir adım olacağı kanaatindeyim..Memlekete hizmet eden,etmiş,edecek potansiyelde olanların yok edilmesi yerine koruyup kollanmaları gerekir.Yoksa Nevşehir in bir yere gelmesi tam olarak gelmesi mümkün olmaz.Değerlerimize,insan kaynaklarımıza  sahip çıkarak olur. Bunu da haddim olduğunu düşünerek, saygı çerçevesinde, kırmadan, Ak Parti nin bir mensubu, bu memleketin bir evladı olarak paylaşma ihtiyacı hissettim.. Kamuoyunda Nevşehir adına projelerin, yatırımların, yapılacak çalışmaların, konuşulması, ben nasıl katkı sağlayabilirim olgusunun ve biraya gelişlerinin sağlanması kanaatindeyim.

Ülkemiz ve İslam dünyasının üzerinde türlü entrikaların çevrildiği bu zor dönemlerde, Rabbim, bu değişim ve dönüşümün ve  bu hareketin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ı başımızdan eksik etmesin. Devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah yar ve yardımcımız olun.Saygılarımla.

      ERSAN ERKUT

         AK PARTİ

NEVŞEHİR ESKİ İL BAŞKANI