Ürgüp İlçe Ak Parti  Kadın Kolları Başkanı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Aynur Asiltürk, Ortahisar Ramada Hotelde  düzenlenen yemeğe katıldı.

 

Ak Parti Ortahisar Kasabası mevcud başkan aday Ali ihsan Özendi ve Hülya Özendi tarafından düzenlenen yemeğe katlan  Asiltürk, “Bu seçim arifesinde bu AK Çatı altında bizleri bir araya getiren Hülya Özendi’ye teşekkürlerimi sunuyorum.“ dedi 

Sözlerine Hz. Mevlana’nın sözü ile başlayan Ürgüp İlçe Ak Parti  Kadın Kolları Başkanı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Aynur Asiltürk, şöyle devam etti.

 Hz. Mevlana diyor ki; “Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme işte orası kaderin değiştiği noktadır.”

 İşte 30 Martta bizim kaderimizin değişeceği noktadır.  Her konuda olduğu gibi siyasette de biz kadınlara çok iş düşüyor. Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’nın dediği gibi Kadın güçlü olursa aile güçlü olur, toplum güçlü olur.

30 Martta güçlü Kadınların güçlü toplumun sözü Milli irade hareketi olacak.

12 yılda Türkiye’nin kaderini değiştiren Türkiye’nin ve İslam Dünyasının başını dik tutan başörtülü, örtüsüz ayırt etmeyen Alevi, Suni, Kürdü, Çerkezi  bütün milleti kucaklayan, anaların gözyaşını dindiren, engelli kardeşlerimizin  dostu, şehitleri ve gazileri bağrına basan milyonların umut ışığı Recep Tayip Erdoğan’ın yoluna devam etmeye var mısınız? Artık anlamalıyız ki birileri bizim, çocuklarımızın geleceği ile oynuyor. Birileri Türkiye’nin Dünya’da bir numara olacak havaalanından, 3. Köprüsünden, Edirne’den Kars’a uzanan duble yollarından rahatsız.  Çünkü bugünün Türkiye’si 66 yıl önce üyesi olduğu IMF’ye borç verecek konumda olan bir Türkiye çünkü bugün Türkiye 1974 yılında başlayan terörü çözmeye çalışan bir Türkiye

Çünkü bugün Türkiye kendine yeten bir Türkiye.

Çünkü bugünün Türkiye’si  icraatların farkında olan bir Türkiye.

O zaman ne yapacağız Ortahisarlı kardeşlerim 30 Martta Milli irademize sahip çıkacağız. Çocuklarımızın geleceğine sahip  çıkıyoruz. Yeni Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.”