NEVŞEHİR(MHA) CHP Derinkuyu Gençlik Kolları Başkanı Ersin Güven, Derinkuyu belediye başkan adayı Nihat Çiçek’in belediye başkanlığı makamına yakışacağına dikkat çekti.

31 Mart sabahı belediye başkanlığını kazandıklarında kimseyi Kömürle, Makarna ile kandırmak peşinde olmayacaklarını belirten CHP Derinkuyu Gençlik Kolları Başkanı Ersin Güven, “CHP Derinkuyu belediyesini kazandığında Derinkuyu’nun Yüzü Gülecek” dedi.

Güven, “1991 Doğumluyum, Cumhuriyet Halk Partisi Derinkuyu Gençlik Kolları Başkanı olarak görev aldım. Gençlik kolları olarak biz gençliğimize sahip çıkmak için yola çıktık. Gelecek seçimler için değil, geleceğimiz nesiller için yola çıktık. Belediye Başkan Adayımız Nihat Çiçek o makama yakışır bir isim. Kendisine sonuna kadar güveniyoruz. 31 Mart sabahı inşallah belediye başkanlığını kazandığımızda Derinkuyu’nun yüzü gülecek. Daha önceki iktidarlar taş taş üstüne koymadı ilçemizde. Derinkuyu’muz göç alan bir memleketti, göç veren bir memleket oldu. Gençlerimize sahip çıkacağız. Onlara iş istihdamı oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Milleti kömürle, makarna ile kandırmayacağız. Ürgüp ve Avanos ilçelerimize baktığımız Derinkuyu gelişmiş bir köy halindeyiz. Mustafa Kemal’in Askerleri olarak Derinkuyu’muza sahip çıkacağız. Derinkuyu’yu ileri götürecek tek ismin Nihat Çiçek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.