31 Mart Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nar kasabasını ziyaret ederek vatandaşlardan Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik için destek istedi.

Nar kasabasında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından bir kıraathaneye konuk olan Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik ve AK Parti Nar Belde Başkanı Necdet Gülener eşlik etti.

Milletvekili Açıkgöz'ün 31 Mart seçimleri için yaptığı ziyarete, sırf AK Parti'ye destek vermek ve oy kullanmak için Mersin'den geldiğini söyleyen bir vatandaş damgasını vurdu.

Allah Tayyip Erdoğan'dan razı olsun! 

Narlı seçmen yaptığı açıklamasında; "Ben Mersin'deydim. Sırf oy kullanmak için ve AK Parti adayımıza destek için Nar'a geldim. Eski Türkiye döneminde hastanelerde nelerin yaşandığını ve ilaç kuyruklarını CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemden tanıyoruz.

Yine dünya lideri mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan'ı da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başlayıp günümüze kadar yaptığı başarılı hizmetleri ile tanıyoruz. Yoksa her ikiside benim babamın oğlu değil, birşeyim olmazlar. Bu yüzden nankör olmamak lazım, doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım. 

Kılıçdaroğlu'nu SSK'dan biliriz... Erdoğan gibisi yok!...

Bizler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da SSK Genel Müdür olduğu dönemden iyi biliriz. İlaç kuyruklarını hastanede yaşanılan sıkıntıları bizzat yaşadık. Onca başarısızlığının ardından yetmez gibi şimdi de HDP ile beraber yürüyorlar. Oysa ki, "CHP Atatürk'ün partisi hepimiz çok iyi biliyoruz. HDP'de terörist PKK'nın uzantısı olan bir parti, bunlarla CHP nasıl oluyor da iş birliği yapıyor" ... Hiç kimse kusura bakmasın kimin kimlerle beraber yürüdüğünü biz seçmenler çok iyi görüyoruz. Ve bunlara gereken dersi 31 Mart'ta vereceğiz." dedi... 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, "Nar Beldemizdeyiz. Hemşerimiz eski Türkiye ile Yeni Türkiye’yi gayet iyi özetledi: ‪”Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde hastanelerde kuyruklar beklerdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’dan Allah razı olsun. Beş yıldızlı otel konforunda ücretsiz sağlık hizmetinden faydalanıyor. AK kadrolara güveniyoruz millete hizmet yolunda oyum AK Parti’ye.” Nar, AK PARTİ Belediye Başkan adayımız Süleyman Özçelik ile yola devam kararı almış. #Gönül Belediyeciliği ile 7/24 büyüyen ve gelişen Nar için hep birlikte çalışacağız." dedi.

İşte vatandaşın o açıklamasını içeren videosunu izlemek için tıklayınız...