Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, İadei Ziyaret kapsamında MHP Parti İl Başkanı Sayın Göksel Taşçı'yı parti il binasında ki makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette MHP İl Başkanı Taşçı yaptığı konuşmasında, Oda seçimlerinde partimiz geleneği gereği bütün adaylara eşit mesafede kaldık.Memleket birlik ve beraberliği adına bu çizgimizden taviz vermedik.Seçimler geldi geçti İş Dünyalarımızda ki değerli İş Adamlarımız kendilerine Başkanlarını seçtiler.Bu bağlamda Nevşehir in sevilen saygın ve herkesin ortak noktada kanaat ettiği Sayın İbrahim Salaş ı Borsamız da Başkanı olarak görmek bizleride mutlu etmiştir kendilerine bir kez daha hayırlı ve uğurlu olmasını diiyorum dedi.

Taşçı, Borsa Başkanı Salaş ın kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren konuşmasında,
Biz istiyoruz ki Nevşehir'in üzümü,kabak çekirdeği,fasulyesi,patatesi, Doğal depoculuğu hak ettiği değeri bulsun. Bu anlamda Ticaret Borsasımızın da bu tür çalışmalara imza atmasının Nevşehir için iyi olur diye düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Salaş ta şuan Borsa Yönetimi ve ekibimizle kolları sıvayarak Borsamız üyeleri ve Nevşehirimiz için gerekli çalışmalar için star vermiş bulunuyoruz.Sorunları biliyoruz ve sorunların çözümüne ilişkin var gücümüzle çalışıyoruz.Allahın izniyle Borsamız için gereken özverili çalışmaları göstereceğimizden emin olabilirsiniz dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen Fotoğrafla sona erdi.