Yeni Şafak Gazetesi Yazarlarından ,  Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın yarın sabah Nevşehir'e geliyor.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve 25. Dönem İstanbul AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Nevşehir’de AK Gençlerle bir araya gelerek 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın aynı gün akşam ise Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde partililer ile bir araya gelecek.  

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından tertip edilen ve ‘Gençlik Geleceği sahip çıkıyor´ adı altında düzenlenecek proğramda Boynukalın'nın önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

 NEVŞEHİRLİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEK

Nevşehir Gençlik Kolları il Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar’ın daveti üzerine Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın yarın Nevşehir’e geliyor.  Boynukalın Saat 19:30’da Nevşehir Belediyesi Kültür Merkezinde Nevşehirli Gençlerle bir araya gelecek. 

Nevşehirli Gençlerin Büyük Buluşması Yarın...

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın 1 Kasım Seçimlerinin önemi hakkında açıklamalarda bulunacağı ifade edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. M.Rauf Yanar; 
"Ak Parti Genclik Kollari Genel Baskanimiz Sn. Abdurrahim Boynukalın Yarın Saat 19:30 da Nevsehir Kültür Merkezinde Genclige Hitap Edecektir.‘Gençlik Geleceği sahip çıkıyor´ etkinliğimize Tum Nevşehirli Gençlerimiz ve Dava Arkadaslarımız Davetlidir" dedi.

Düzenlenecek proğrama AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , AK Parti 26. Dönem Milletvekili Adayları , AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Ali Tanrıver, İlçe Başkanları Gençlik Kolları , AK Partili Belediye Başkanları , AK Parti teşkilatıyla Nevşehirli gençlerin katılması bekleniyor.  



 Abdurrahim Boynukalın kimdir?

Abdurrahim Boynukalın, 1987 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Sakarya Üniversitesi'nin İşletme Bölümü'nde tamamlamasının ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yaptı.
Daha sonra City of London'da Medya İletişim Bölümü'nde ikinci masterını tamamlayan Abdurrahim Boynukalın, Yeni Şafak Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, 7 Haziran'da gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde AKP İstanbul Milletvekili seçildi. Ardından Eylül 2015'te gerçekleştirilen 5. Olağan Büyük Kongresi'nde ise Merkez Yürütme Kurulu'na (MYK) seçildi.

İyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilen Abdurrahim Boynukalın, evlidir.