TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına atanan, Eski AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve eski İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

64. Hükümet'te Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına atanan Abdurrahim Boynukalın, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz ile bir araya geldi. 

Boynukalın’a görevinde başarılar dileyerek, her daim yanında olduğunu ifade eden TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, 2023 ve 2071 Hedeflerindeki Yeni Türkiye yolunda, Genç, girişken ve sağlam karakteriyle kendisinin önemli mihenk taşlarından biri olacağına tüm kalbi duygularıyla inandığını ifade etti.

Bakan Yardımcısı  Boynukalın kendisine "hayırlı olsun" dileğinde bulunan Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür etti. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen Görüşmede, Boynukalın ve Açıkgöz Nevşehir Gençliği ve spor yatırımları faaliyetlerine ilişkin çeşitli istişarelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı  Boynukalın, Nevşehir ve Kapadokya benim için çok özel bir yer. Değerli Milletvekilimiz Açıkgöz'le birlikte Nevşehir gençliği ve sporuna destek verecek çalışmalarda her zaman katkıda bulunmaktan dolayı son derece onur duyacağını belirtti.

Açıkgöz görüşme sonrasında yanında getirdiği hediyesini Boynukalın'a takdim etti.

Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında;"- Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Kadim Dostum Sayın Abdurrahim BOYNUKALIN Beyefendiyi makamında ziyaret ederek, hayırlı çalışmalar yapacağına olan sonsuz inancımızı dile getirdik. Gençliğe ve spora yapacağı katkılar için şimdiden şükranlarımızı sunduk. Dostane ve samimi bir şekilde gerçekleşen ziyaretimiz oldukça verimli geçti" dedi..

Abdurrahim Boynukalın kimdir? Abdurrahim Boynukalın kaç yaşında, nereli?

15 Eylül 1987 İstanbul doğumlu olan Abdurrahim Boynukalın, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yapan Boynukalın, 2010 ile 2013 yılları arasında ise Kırıkkale Ünüversite'sinde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2013 yılında İngiltere'ye giden Boynukalın, Londra Şehir Üniversitesi'nde Medya ve İletişim alanında ikinci yüksek lisansını yaptı.Üniversite dönemlerinde çeşitli dergilerde araştırma konuları kaleme alan Boynukalın, Araştırma ve Kültür Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği'nde aktif olarak görev yaptı. Boynukalın, 2011-2013 yılları arasında Milat Gazetesi'nde ardında da yenisafak.com.tr'de düzenli olarak Türkiye'nin siyasi gündemi üzerine köşe yazıları kaleme aldı .AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'na 25 Eylül 2014 tarihinde yapılan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında alınan kararla Abdurrahim Boynukalın atandı. Geçen dönem AK Partiden İstanbul Milletvekilliği de yapan Boynukalın, son yapılan kongreyle birlikte Gençlik Kolları Başkanlığını devretmesinin ardından 64. Hükümet'te Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına atandı. Evli olan Boynukalın çok iyi derecede İngilizce ve orta seviyede Almanca biliyor.