BTP Adayından İki Ayrı Meydanlık Projesi

NEVŞEHİR(MHA) Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı İkbal Şişman, ilimiz merkezinde iki ayrı meydanlık projesi ile de dikkat çekiyor.

Nevşehir’in il merkezindeki en önemli tarihi mirası konumundaki Kurşunlu Cami ve Bekir Efendi Camii arasındaki alanda bir meydanlık projesi yapmayı projeleri arasında yer veren Bağımsız Türkiye Partisi Adayı İkbal Şişman, bir diğer meydanlık projesi için Alibey Camii ve etrafını planlıyor.

Türkiye’nin bir çok ilinde il merkezlerinin bir meydanlığı bulunduğunu ve bu alanlarda insanların şehir psikolojisinden uzaklaşıp gönüllerince vakit geçirme fırsatı elde ettiklerine değinen Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman, “Allah izin verirde seçilirsek, şehrimizin insanların ekonomik anlamda ferahlatılması yönündeki projelerimizin yanında insanlarımızın şehir psikolojisinden uzak gönüllerince vakit geçirebilecekleri mekanlarda oluşturacağız. Bunlardan birini de Alibey Camii ve etrafında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Caminin etrafındaki konutları istimlak ederek ve oradaki trafiği yeniden düzenleyerek insanlarımızın boş vakitlerinde gönül rahatlığı içerisinde vakit geçirebilecekleri sosyal bir alan oluşturmayı planlıyoruz. Burada çay bahçesi ve yeşil bir alan oluşturarak insanlarımızın günün stresinden uzak vakit geçirmesini hedefliyoruz” diye konuştu.