Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. “Bu daha başlangıç” diyen Tekiner, Nevşehir için çalışmaya devam edeceğinin sinyalini verdi.

 

NEVŞEHİR – Adaylığı süresince yürüttüğü seçim kampanyasıyla taraflı tarafsız bütün Nevşehirlilerin takdirini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Bülent Tekiner, teşekkür mesajı yayımladı.

 

Tekiner’in mesajı şöyle:

 

“Ön seçim süreciyle birlikte Nevşehir sevdalısı Zeki Tekiner’in oğlu olarak karşınıza çıktığım uzun soluklu bir koşunun henüz ilk yüz metresini tamamladık.

 

Bütün parti örgütüme; gece gündüz, yağmur çamur demeden, köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe Nevşehir’i dolaşarak Cumhuriyet Halk Partisine güç, bana omuz verdikleri için minnettarım.

 

Sonuçlar kimseyi karamsarlığa, umutsuzluğa düşürmesin.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin teşkilatları dimdik ayağa kalkmış, Nevşehir’i kucaklamaya, geliştirmeye ve değiştirmeye artık hazır hale gelmiştir.

 

Biz bu seçimi kazandık.

 

Nevşehir'in kabuğunu kırdık. Şehrimizi yıllardır unutanları korku içinde bıraktık. Bu süreci bütün Nevşehirimizle birlikte yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. İnançla, sevgiyle, baba mirası bir yürekle her zaman sizlerle birlikte olacağım.

 

Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim.

 

Bu daha başlangıç, mücadeleye devam… Yolumuz açık olsun.”