NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Adem Uğur, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretinde Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ile bir süre seçim süreci ile ilgili sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Adem Uğur, Milletvekili aday adaylığının da ilerisinin de son derece büyük vebal taşıyan işler olduğunu dile getirdi.

Uğur, “Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaretten son derece büyük bir memnuniyet duyuyorum. Zira bizler gibi engelli insanlarımızın topluma adapte olmasında, topluma kazandırılmasında bu derneğimizin emekleri büyük. Bu nedenle dernek başkanımız ve başkan yardımcımız başta olmak üzere derneğe emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çıktığımız Milletvekili aday adaylığı sürecinin son derece büyük bir vebal isteyen işler olduğuna inanıyorum. Vatandaşından, Milletvekili aday adayına kadar, Başbakanından bu süreçte rol alan herkese kadar toplum nazarında bu işler vebal taşıyor. Bu bilinçle yola çıktık. Allah nasip ederse Nevşehir’deki engellilerin bir seksi, soluğu olmak istiyorum” diye konuştu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ise 55 kişilik AK Parti Milletvekili aday adayı listesinde 4 engelli ismin yer almasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Adem Uğur’a teşekkür ettiler.