NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde basına kapalı ve ancak belediyenin basın personelinin girebildiği toplantı ile AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile buluşan Nevşehir Spor taraftarları bu kez Milliyetçi Hareket Partili Milletvekili adayları ile bir araya gelecekler.

02 Haziran 2015 Salı akşamı Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda düzenlenecek olan toplantının yine basına kapalı olması muhtemel. Ancak taraftarın siyasilerden ne istediği de doğrusu merak konusu.

Toplantıyı sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla Nevşehir Spor taraftarlarına duyuran Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir’in yaptığı açıklamalarda bir hayli ilginç. Zira Yetişir’in ifadelerine göre Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra adayı Mehmet Varol Milletvekili seçilebilmenin ucunda.

Yetişir taraftara bakın nasıl sesleniyor : “Arkadaşlar. Nevşehir spor gündemli toplantımızın ikincisi MHP Nevşehir milletvekilleriyle ve teşkilatıyla olacaktır. Nevşehir de kamuoyunda görünen her an bir Milletvekili çıkaracak konumda yani ucunda duran olarak görünen sayın Mehmet Varol beyle gündemli toplantımız olacaktır, hani bize ve şahsıma bağlı olarak çalışan genç meterisliler sitesinde bizleri eleştirenler var ya yani klavyede kafasına göre yazanlara sözüm bizi bir partiye bağlı olarak görmeyin. Şahsıma kimden bildiri yani toplantı isterse elimizden geldiğince yaparız. Her seçim öncesi bu konu bizleri yoruyor. Bizim duruşumuz bellidir. Nevşehir spor menfaatleri doğrultusunda devam ederiz. Bizim oyumuz kırmızı beyaz. Nevşehir spora. Daha kafasına takılan bir soru filan olursa bu konuda genç meterisliler sayfasında numaram vardır. Şahsımı ara bilgilendireyim anlatayım. Bu kadar şeffaflık. Bizler, biz herkesle yaparız toplantıları ve her kapı hamd olsun bizlere de açıktır. Bunu herkes bu şekil bilsin, anlasın. Sık sık bu durumu artık anlatıp durmayalım.Tarih 02.06.2015 salı günü saat 20.30 da, gene aynı yerde ticaret borsası salonunda olacaktır. Bütün spor sever ve grup arkadaşlarımızı bekliyoruz davet ediyorum. MHP teşkilatı kalabalık şekilde katılacaklardır. Bizlerde kalabalık olmamız gereklidir.