NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir kamuoyunun en çok merak ettiği konulardan biri Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in Milletvekilliğine aday olup olmayacağı.

2004, 2009 ve 2014 Yıllarında yapılan yerel seçimlerde her defasında oyunu artırarak Nevşehir belediye başkanlığı koltuğunda oturmayı başaran, Nevşehir’in tarihinde üç dönemdir belediye başkanlığına seçilen ilk isim olan Başkan Ünver’in bu konudaki suskunluğu süre dursun, Nevşehir’de bazı çevrelerin kendisini aday adaylığına yiten açıklamaları da dikkat çekiyor.

Gazete Manşetlerinde Ünver’in artık Milletvekili aday adayı olması durumunda bakanlık yapabilecek düzeyde olduğunun nakış nakış işlendiği bazı basın yayın organlarındaki bu haberlere bile şimdilik Başkan Ünver sessiz kalıyor.

Son dönemde AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ile son derece iyi ilişkiler içerisinde bulunduğu gözlenen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in siyasetteki tecrübesi ile “Erken Öten Horoz” hesabı bu sessizliğini aday adaylarının tamamen ortaya çıkıncaya dek sürdürmesi büyük bir ihtimal.