NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Türkiye’nin tek başına hükümeti kaldıramadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret eden bir heyetle sohbeti esnasında günümüz siyasetine yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci, ülkenin en iki partili bir koalisyon hükümeti tarafından idare edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın diktatörlüğünü ilan ettiğine de vurgu yapan CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, “Bu ülke tek başına hükümeti hazmedemiyor. En az iki partili bir koalisyon hükümeti ile ülke idare edilmeli. Ne diyordu Başbakan demokrasi bir tren. Ben ona binerim istediğim istasyonda da inerim. İstasyonda indi ve diktatörlüğünü ilan etti. Böyle bir şey olabilir mi?. Hakime, Savcıya o talimat veriyor. Bir gün birileri de gelip bizi alsa “Ben ne yaptım da alıyorsunuz beni” deseniz gir bakalım da bir suç buluruz diyecekler. Durum buraya geldi” açıklamalarında bulundu.