Bu Ülkenin Her Karış Toprağında Şehitlerimizin Kanı Var diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz : "Hiçbir Şehidimizin Kanı yerde kalmamıştır bugün de kalmayacaktır..." dedi.

Son günlerde terör örgütleri tarafından kalleşçe gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan evlatlarımızın ölüm haberleriyle yüreklerimiz yanmaktadır diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Terör örgütleri karşısında tek yürek olunması gerektiğini vurguladı.


Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Ülkemiz geçmişte hangi badireleri atlattığını, hangi bedelleri ödediğini hepimizin malumudur. Son günlerde güvenlik güçlerimizin hedef alındığı olayların asıl amacı ülkemizi savaş ortamının içine çekilmek istenmektedir. Ülkemizde, kaos ortamı yaratarak eski karanlık günlere döndürmek isteyen şer odakları şunu asla unutmamalıdır. Millet, daha önce yaşanan bu tür olaylarda olduğu gibi vakar duruşunu koruyacak, kandan ve terörden beslenen bu odaklara asla izin vermeyecek, bu olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini daha da perçinleyecektir, dedi.


 AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Hain terör örgütü, örgütleri hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamaya muktedir olamayacaktır. Terör ile adam öldürmek alçaklıktır, şerefsizliktir, namussuzluktur. Buradan terörü ve terörizmi bir kez daha lanetliyor. Tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, Ülkemizin başı sağ olsun diyorum. Bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmamıştır, bugün de kalmayacaktır, dedi.