BTP Nevşehir Milletvekili Adayı İkbal Şişman'ın ,Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamasında BTP Parti binası önünde bulunan BTP'ye ait parti afişlerinin içe bükülerek görünmez hale getirilmesi iddiasıyla suçladığı AK Parti kanadından açıklama gecikmedi.


Çamur at izi kalsın siyaseti artık bayatladı...

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar açıklamasında; BTP'li Nevşehir Milletvekili Adayı Sayın İkbal Şişman'ın partilerini hedef alan tamamen gerçek dışı iddialarını içeren talihsiz açıklamalarını şaşkınlıkla okumuş, hayretle ve büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Öncelikle Çamur at izi kalsın düşüncesi artık sadece Eski Türkiye de kaldı. Bizim ne kişilerle nede eskimiş bayatlamış bu tür siyasi dedikodularla uğraşacak ne zamanımız nede boşa gidecek vaktimiz var... Biz AK Partimizin belirlediği 2023 ve 2071 Hedeflerinin Yeni Türkiyesi ve özlediğimiz hayalini kurduğumuz Güçlü Türkiyemiz için kafa yoruyor çalışıyor ve uğraşıyoruz dedi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında; Sormadan, görmeden, öğrenmeden, Yalan yanlış bu tür Gerçek dışı suçlamalarla çamur at izi kalsın mantığıyla tamamen karalamak adına bir siyaset yapılmaz. Artık o tür siyaset Eski Türkiye de kaldı... dedi.

Peki Buda mı AK Partinin Suçu  ...

Yanar; Bu tür 
"Mesnetsiz iddialarla bir yere varılmaz hiç bir sonuç alınmaz." Gerçekleri öğrenmek isteseydiniz Sadece küçük bir analizle olayın neden nasıl olduğunu çok güzel öğrenebilirdiniz. Zira sadece sizin değil Bizim ve diğer siyasi partilerinde afişleri flama yada bayrakları malum hava şartları sebebiyle rüzgarla bükülüyor katlanıyor yada yırtılabiliyor.Bu gayet doğal...

Şimdi 
Bakın bugün, o talihsiz açıklama sonrası dikkatimizi çeken ve tamamen gerçek dışı itham edildiğimiz olayın ardından bugün gündüz saatlerinde partinize ait bayrağın halini telefonla arkadaşlarımız çekip göndermişler bende kamuoyunun takdirine bırakıyor ve şimdi soruyorum: "AK Parti'nin suçu ne? Peki  Budamı AK Partinin suçu ?" dedi ve ekledi : - "Şimdi bu talihsiz açıklamanın iddia sahibi Sayın Şişman'ın bizlerden özür dilemesini bekliyoruz." dedi.

" NE YAPSALAR BOŞ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR "

Yanar, 7 Haziran'a artık 15 gün gibi kısa bir süre kala Allah ın izniyle halkımızın teveccühleriyle yine 3-0 yapacağız. 7 Haziran Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri. Önümüzde AK Parti iktidarımızın yol haritasıyla belirlediği Anayasa değişikliği, Çözüm süreci ve Başkanlık sistemi gibi çok köklü reformlara imza atacağımız işler ve çok güzel günler bizleri bekliyor.

Ve Biz AK Kadroları olarak diyoruz ki;

Son olarak, Onlar konuşur biz iş yaparız sözünden yola çıkarak yolumuza emin adımlarla yürüyoruz dedi.

Gelin şimdi o haberi okumayanlar için bahse konu olan ve BTP Adayı Şişman'ın AK Partiyi hedef gösteren o açıklamasını gelin yeniden hatırlayalım...

Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı İkbal Şişman düzenlediği basın toplantısında Parti binası önünde bulunan afişin içe bükülerek görünmez bir hale getirilmesine tepki göstererek, olayı kınamıştı...

NEVŞEHİR(MHA) Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı İkbal Şişman düzenlediği basın toplantısında Parti binası önünde bulunan afişin içe bükülerek görünmez bir hale getirilmesine tepki göstererek, olayı kınadı.


“AKP Usulü Demokrasi”

Şişman açıklamasında; “Genel Seçim demokrasinin bir gereğidir. Ama maalesef seçim sürecinde demokrasinin gereksinimleri yerine getirilmemektedir. 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting için Nevşehir’e gelmesi nedeniyle AKP’nin il binasından miting alanına kadar tüm Nevşehir AKP bayraklarıyla süslenmiş, Parti binamızın önünde asılı bulunan Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Beyin fotoğraflarının yer aldığı afiş içine bükülerek görünmez bir hale getirilmiştir. Bağımsız Türkiye Partimize yönelik bu antidemokratik davranışı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Bugün çekilen ve Yanar'ın yaptığı açıklamaya konu olan o fotoğraf karesi...





















İşte İddia edilen o fotoğraf: