MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu sosyal medya üzerinden zehir zemberek açıklama yayımladı.

MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu yayımladığı mesajında Bayram sonrası bu millete ölümü ve ihaneti görenleri Allah’a havale ediyorum dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

‘’Bayram sonrası bu millete ölümü ve ihaneti reva görenleri Allah'a havale ediyorum!!! 1-Sosyalist Gençlik Platformu Ayn el-Arap'a gitmek için toplandığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi'nde katliama uğruyor. Ardından PKK adeta hayatını yitiren gençlerin faturasını kesercesine Türk askerinin canını alıyor.

2-LGBT'NİN ONUR YÜRÜYÜŞÜ DE DAHİL HER YERDE BOY GÖSTEREN HDP'NİN VEKİLLERİNİ NEDENSE BUGÜN KİMSE SURUÇ'TAKİ EYLEM ESNASINDA SOSYALİST GENÇLERİN YANINDA GÖREMİYOR...

3-Suruç'taki bomba 27 gencin hayatını alırken, zat-ı şahanelerinin de ekmeğine yağ sürüyor. PKK haini de bunu bile bile devlete kurşun sıkıyor. Şehadete yürüyen şerefli Türk askerine Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Ege Üniversitesin ‘de katledilen kardeşimiz, canımız Fırat Çakıroğlu'nun şehadetinin ardından kardeşimizi saldırgan olmakla itham eden Sosyalist Gençlik Platformu'nun vefat eden üyelerine Allah'tan rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı diliyorum.

BU MİLLET ÖLÜMDEN,KANDAN VE NEFRET SÖYLEMLERİNDEN BIKTI USANDI.. CESARETİNİZ VARSA BIRAKIN SİLAHINIZI KONUŞALIM!!!’’