NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, İl genelindeki bütün belde, ilçelerde adaylarının bulunacağını belirtti.

Nevşehir halkının Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisine yerel seçimlerde büyük teveccüh göstereceklerine inandıklarını kaydeden İl Başkanı Ali Doğan Simit, yerel seçimlerle birlikte düşecek olan belediyelerin dışında tüm ilçe merkezleri ve beldelerde belediye başkan adayları çıkaracaklarını ifade etti.

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve dış politika buhranından Milli Görüş sayesinde çıkabileceğinin altını çizen Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Ülkemiz hemen hemen her konuda sıkıntılı süreçler yaşıyor. Merhum Başbakanımız ve Milli Görüş Lideri Sayın Necmettin Erbakan hocamızın yıllar öncesinden tahmin ettiği senaryolar ne yazık ki güzel ülkemizde yaşanıyor. Bu buhrandan Milli Görüş ile kurtulacak olan Ülkemizde yapılacak olan yerel seçimler daha sonraki yıl da yapılacak olan genel seçimler öncesinde büyük önem taşıyor. O nedenle Saadet Partisi İl Teşkilatları olarak yerel seçimlere yönelik çalışmalarımıza hız verdik. İlimiz merkezi başta olmak üzere ilçe ve beldelerimizin tamamında Milli Görüş çizgisine uygun adaylarımızı çıkarıp, bu adaylarımıza halkımızın oylarını bekleyeceğiz” diye konuştu.