NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Çakır, şu ana kadar kamuoyunda duyulmamış bir anket sonucunu ilk kez bir ziyaret esnasında dillendirdi.

Bazı kesimlere göre il merkezinde Ak Partinin tekrar belediye başkanlığını kazanması çok büyük bir olasılık. Bazılarına göre Milliyetçi Hareket Partisi bu dönem Mehmet Varol ile ipi göğüsleyecek. Bir başka kesime göre ise Ak Parti ile MHP arasında nefes nefese bir yarış var il merkezinde.

Bütün bu tahminlere Saadet Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Çakır yepyeni bir boyut kazandırdı. Bugünlerde Valilik karşısındaki işyerlerini ziyarete koyulan Saadet Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan adayı İbrahim Çakır ve beraberindeki partililer özel bir dershaneyi de ziyaret etti.

Burada sohbet esnasında şu ana kadar kamuoyunda duyulmamış bir anket sonucunu açıklayan Saadet Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı İbrahim Çakır, Nevşehir merkezinde Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin yarıştığını dillendirdi.

Hemen hemen bütün ziyaret noktalarında Saadet Partisinin bu seçimlerde sürpriz yapacağından bahseden Çakır’ın bu iddiası il merkezindeki seçim tahminlerine bir başka bakış açısı kazandırıyor.