NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinin Nevşehir merkez belediye başkan adayı şu ana kadar sadece bir kez basın ve yayın kuruluşlarının önüne çıkabildi. Basın açıklamasında iddialı açıklamalarda bulunan Saadet Partisi adayından o günden bu yana ses yok ama görüntü var.

Saadet Partisi il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Nevşehir için elzem 7 projesi bulunduğundan bahseden ve bunları kamuoyu ile paylaşacağını söyleyen Saadet Partisi Nevşehir Merkez adayı İbrahim Çakır, şu ana kadar 7 değil 1 projesini bile kamuoyu ile paylaşabilmiş değil.

O basın toplantısının ardından adeta sırra kadem basan Saadet Partisinin Nevşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Çakır önce arkasında Kapadokya manzarası fotoğraflarını sanal alemde paylaştı, ardından da “İlkeli, Adil ve Adaletli bir başkan olacağım” ifadelerine yer verdiği bilboard reklamlarında boy göstermeye başladı.

2009 Seçimlerinde Nevşehir merkezde 4. parti olabilen Saadet Partisinin bu mantıkla bu seçimde sıralamada kaçıncı sırada yer alabileceği merak konusu.