24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi seçimi için AK Partinin Adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kozaklı seçim bürosu dualarla açıldı.

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanlığı tarafından seçim bürosu dualarla hizmete açıldı. 

AK Parti Kozaklı İlçe Teşkilatı'nın seçim bürosunun açılışana, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Yapılan duaların ardından seçim ofisinin açılış kurdelası 'hayırlı olsun' temennisi ile kesildi.

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu, ''AK Parti ilçe teşkilatı olarak erken seçim tarihinin açıklandığı günden bu yana sıkı bir şekilde sahada çalıştıklarını söyledi. Kozaklı halkımızın partimiz ve adaylarına yönelik büyük bir ilgisi olduğunu söyleyen Kabukçuoğlu, Bu teveccühlerin partimize oy olarak döneceğine olan inancımız tamdır. “Vakit Kozaklı Vakti, Vakit Nevşehir Vakti” diyoruz.” çalışmalarımıza devam ediyoruz" İfadelerini kullandı.

Açılışta konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan ise, "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye‬ için ‪Milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde ‬ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile biriz, beraberiz, biz birlikte büyük bir aileyiz. 24 Haziran tarihine sayılı günler kala açılışını gerçekleştirdiğimiz AK Parti Kozaklı Seçim büromuz hayırlı olsun." dedi.

Kozaklı "DEVAM" diyor ...

"Güçlü geleceğe emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin devamı için Kozaklı’da vatandaşlarımız kararını verdi "DEVAM..."

Gerek şahsına gerekse partisine gösterilen büyük ilgi ve teveccühlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışkan, Kozaklı ilçemiz dahil 7 ilçemizde, diğer tüm beldelerimizde ve Nevşehir genelinde Cumhur ittifakıyla beraber büyük destek verip sandıkları patlatacağız. Bu ülkenin milli manevi değerlerinin karşısında yer almış tüm şer odaklarının hepsinin ayaklarını zangır zangır titreteceğiz'' dedi.

Daha sonra seçim bürosunda seçmenlerle bir araya gelen Milletvekili Adayı Çalışkan, 24 Haziran'ın önemini ve yapılacak olan seçimlerde nasıl oy kullanılacağını anlattı.

Öte yandan Büro, Kozaklı İlçe Seçim Kurulu kararına göre sabah 10:00 ile akşam 23:00 saatleri arasında açık olacak.

Seçim bürosunda Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran için katılacağı mitingler canlı olarak takip edilecek.

İftardan sonra ramazan süresince çay ikramı da yapılacak büro 23 Haziran 2018 tarihine kadar her gün açık kalacak.