AK Parti 27.Dönem Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışkan;  24 Haziran seçimleri kapsamında Avanos beldeleri ve köylerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Gittiği yerlerde samimiyeti, hoşgörüsü ve sıcak kanlılığı ile halka dokunan pofili ile büyük takdir toplayan Çalışkan, örnek bir siyasetçi profili çiziyor.

BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR !..

Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında  “Artık seçimlere az bir süre kaldı. Huzur ve istikrarımızı bozmaya çalışanlar var bunlara fırsat vermeyin. Söz hakkı sizde ve ben siz değerli hemşehrilerime tüm Nevşehir halkına canı gönülden inanıyorum. Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek istiyorum. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Ahdimiz olsun ki REİS seni Başkan Nevşehir'i de 3-0 Yapacağız! 

Çalışkan konuşmasında;  "Gezi Parkı Şiddet Eylemleri, 17-25 Aralık, 6-8 Ekim ve 15 Temmuz'daki hain darbe girişimlerindeki başarısızlık Türkiye düşmanlarını iyice çıldırttı. Ne Cumhurbşakanımız Erdoğan'ı devirebildiler, Ne de Türkiye'yi yolundan çeviremediler. Yine büyük planlar içerisindeler iken, alınan Erken Seçim kararı tüm planlarını alt üst etti. Allahın izni halkımızın teveccühleri ile ne yapsalar boş yine başaramayacaklar. Yüce Milletimiz artık sadece Türkiye'de değil tüm dünyada ne oluyor ne bitiyor, görüyor ve biliyor. Çoğu gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız şu hayır ramazan gününde oruç oruç nefesini harcayıp yorulma oğul gel dinlen biraz, Biz ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındayız. 24 Haziran'da bu oyunu yine sandıkta bizler bozacağız. Hiç merak etmeyin Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapacağız, Nevşehir'i de 3-0 Yapacağız" diyerek desteklerini, dualarını ve Reis'imize olan derin sevgilerini iletiyorlar. Evel Allah, Yine başaramadılar ve başaramayacaklar. Biriz. İriyiz. Diriyiz. Kardeşiz. Hep birlikte güçlü Türkiye'yiz.

DİRİLİŞ DÖNEMİ ...!

Çalışkan, Türkiye’nin diriliş dönemi ile ekonomide, dış politikada, savunmada dışa bağımlı ülke olmaktan önemli oranda uzaklaştığını ve 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile başlayacak dönemin Türkiye için bir şahlanış dönemi olacağını belirtti.

24 Haziran seçim sürecinde Ramazan ayı boyunca "Vakit Türkiye vakti" diyerek çıktığımız bu kutsal yolda "Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye" için tüm hemşehrilerimizden önce dualarını sonrada desteklerini bekliyoruz diyen Çalışkan, "Vakit, Türkiye vakti, vakit sahur vakti diyoruz, hepinizi sevgi ve saygıyla anıyoruz. Hayırlı sahurlar" ifadelerini kullandı. 

İşte Çalışkan'ın bugünki ziyaretlerinden notlar:

Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan, Avanos ilçesine bağlı Topaklı, Sarılar, Göynük, Altıpınar ve Mahmatlar köyleri ile Kalaba ve Özkonak beldelerini ,Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli,  Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolşamaz, Avanos ilçe teşkilat başkanı Nuri Özkan ve partililer ile birlikte ziyaret ederek Belde ve köy halkı ile yaptığı toplantılarda 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Topaklı Köyümüz de evlatlarını bağrına bastı. “Bizler gönüllere hitap ettik, etmeye de devam edeceğiz. Yine Topaklı köy muhtarımız Kamelya Atıl hanımefendiye bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim..."dedi.

-Altıpınar köyümüzü ziyaret ederek köylülerimiz ile dertleştik. 24 Haziran seçimlerinin önemini konuştuk. #Vakit Nevşehir Vakti .Sarılar köyümüzde kararını verdi. DEVAM dedi..Teşekkürler Avanos.
-Bugünkü iftarımızda Mahmatlar köyümüzün sofralarına konuk olduk. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Sofralarını bereketli kılsın.

-Özkonak’daki hemşerilerimiz ile kucaklaşmaya, Hasbihal etmeye DEVAM ediyoruz. Biz biriz, Biz Türkiye’yiz diyen Özkonak halkı ile kucaklaştık. Hep birlikte güçlü Türkiye için Özkonaklılar ile #VakitTürkiyeVakti dedik..

Özkonak beldemiz gecenin son sözünü Akparti ile yola DEVAM diyerek sonlandırdı..Teşekkürler Özkonak teşekkürler Avanos..